Enda en medalje til Norge og IL Ivrig: Gull til Agathe

VM-GULL OG SØLV: Agathe Brathagen har på stafett gått Norge og IL Ivrig inn til ett sølv og ett gull i årets junior-VM, i tillegg til en sterk 7. plass på fellesstarten. Foto: Privat.

– Jeg er dypt imponert over hva samtlige Ivrig sine utøvere har prestert under mesterskapet. Og enda er det ikke slutt! Stafett for Juniorene i morgen!

Sjekk: Dette er mye takket være de som turte å tenke uforskamma stort.

Det sier ordfører Frank Pedersen fredag 1. mars 2024, han forteller at denne ukas kalender har blitt tilpassa konkurransene i ungdoms- og junior-VM i Estland.

Der Re-klubben har med fire deltakere, og samtlige IL Ivrig-løpere utmerker seg positivt.

Resultatservice fra ordførerens kontor

Allerede har Gro Njølstad Randby tatt gull og Agathe Brathagen tatt sølv – sistnevnte gikk inn til enda en medalje til Norge og IL Ivrig på stafett nå i dag fredag 1. mars 2024:

– Gull til Agathe på stafetten nå nettopp, tikker det inn en melding til ReAvisa fra ordfører-Frank. Han fungerer som reine resultatservicen ovenfor lokalavisa her hjemme.

Det tikka også inn melding umiddelbart etter de andre medaljene, og etter 7. plassen til Agathe 6. plassen til Ole Tafjord Suhrke på fellesstarten.

Fra Bibo til verdenseliten

Han forteller at han også har sendt utøverne SMS-er underveis, og det har virka som de setter pris på det. Også lokalavisa har holdt kontakten, les mer VM i disse sakene.

– Bibomyra har altså fostra fram noen av verdens beste ungdoms- og juniorløpere! IL Ivrig skal være stolte over at de blir satt på «verdenskartet» i en populær vinteridrett som skiskyting.

– 24 nasjoner deltok i dagens stafett!!, sier en meget imponert ordfører. Norge vant foran Italia og Tsjekkia.

Les om den lokale skiskytterhistorien i denne ReAvisa-saken.

Ti år siden tidenes første skiskytterstevne i Re – se ReAvisa-bildene.

IMPONERT: Ordførerens kontor er reine resultatservicen denne uka, der ordfører Frank Pedersen har skreddersydd kalenderen etter tidsskjema i ungdoms- og junior-VM i Estland. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Bakgrunn: Rekorduttak med 4 av 18 VM-plasser til Re-klubben.

Les mer om gulljenta fra IL Ivrig: – Utrolig stort og gøy!

Sjekk også: – Gullalarm! Vi har fått en verdensmester!

Sjekk også: Sølv til Norge og IL Ivrig i junior-VM.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om skiskyting i ReAvisa-arkivet.

Les mer sport i Re.