Enda en medalje til Norge og IL Ivrig: Gull til Ole

VM-GULL! Det norske stafettlaget, med IL Ivrig-gutten Ole Tafjord Suhrke, feirer etter målgang. Ole gikk tredje etappe. Faksimile: Eurovisionsport.com.

Den fjerde medaljen og det tredje gullet i Junior-VM til Norge og IL Ivrig er faktum etter at Ole Tafjord Suhrke var med på nok en VM-seier.

Dette er mye takket være de som turte å tenke uforskamma stort.

Lørdag formiddag 2. mars 2024 tikker det inn melding fra ReAvisas helt egne resultatservice på ordførerens kontor i Tønsberg by: – Resultatservice! Sendt følgende SMS til Ole:

GULLGUTT: Ole Tafjord Suhrke fra IL Ivrig. Arkivfoto.

«GRATULERER med GULL i stafett! Super 3. etappe! Hilsen ordfører Frank».

Sikra nok et VM-gull

Ordfører Frank Pedersen sitter også klar for en ny stafett med Gro Njølstad Randby med på det norske laget, hun sikra det første gullet til Norge og IL Ivrig i verdensmesterskapet i Estland – og kan snart være med på å sikre det siste.

I dagens stafett tok Norge, med IL Ivrig-gutten Ole Tafjord Suhrke på tredje etappe, seieren foran Ukraina og Frankrike.

Les om den lokale skiskytterhistorien i denne ReAvisa-saken.

Fra Bibo til verdenseliten

Ordfører-Frank forteller at han også har sendt utøverne SMS-er underveis, og det har virka som de setter pris på det. Også lokalavisa har holdt kontakten, les mer VM i disse sakene.

– Bibomyra har altså fostra fram noen av verdens beste ungdoms- og juniorløpere! IL Ivrig skal være stolte over at de blir satt på «verdenskartet» i en populær vinteridrett som skiskyting.

Re-klubben har med fire deltakere i årets Junior-VM, og samtlige IL Ivrig-løpere utmerker seg positivt. VM avsluttes seinere i dag, med Gro Njølstad Randy i stafett.

Ti år siden tidenes første skiskytterstevne i Re – se ReAvisa-bildene.

IMPONERT: Ordførerens kontor er reine resultatservicen denne uka, der ordfører Frank Pedersen har skreddersydd kalenderen etter tidsskjema i ungdoms- og junior-VM i Estland. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Bakgrunn: Rekorduttak med 4 av 18 VM-plasser til Re-klubben.

Les mer om gulljenta fra IL Ivrig: – Utrolig stort og gøy!

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om skiskyting i ReAvisa-arkivet.

Les mer sport i Re.