Last ned ReAvisa på papir mars 2022

15. ÅRGANG: Mars-avisa ligger i postkassene og der folk møtes torsdag 17. mars 2022, pluss at papiravisa kan lastes ned på nettavisa allerede nå. Neste avis kommer ut før påske. Faksimile: Forsida på ReAvisa mars 2022.

En fersk utgave av ReAvisa på papir ligger i postkasser, avishyller og der folk møtes i Re og omegn torsdag denne uka. Allerede nå kan du laste ned papiravisa på nettavisa.

Last ned ReAvisa på papir mars 2022 – gratis!

Krigen raser i Ukraina, og lokalsamfunnet vårt trår te’: – Alle vil jo hjelpe, forteller Røråstoppen-elever som har gått fra dør til dør i nabolaget for å samle inn ting som trengs.

Reinger har reist til by’n og markeringer der for å vise sin avsky mot krigen og vise sin støtte til Ukraina. Kommunestyret har vedtatt å ta i mot 150 flyktninger, til applaus.

Kasta seg rundt og sørga for stor innsamling

Men det største var nok den store hjelpeaksjonen med base på Brår som Olgars og RAK sto for:

De kasta seg rundt og sørga for en innsamling som folk, foreninger, næringsliv, barnehager og skoler – ja, hele Re – samla seg bak.

Dette og mer til kan du lese om i denne ReAvisa.

I KØ FOR Å HJELPE: Re trår te’, gammel som ung. Her kommer Røråstoppen-elever i flokk og følge til Olgars for å levere det de samla inn til hjelpeaksjonen her i Re. Foto: Stian Ormestad.

ReAvisa er annonse- og folkefinansiert. Så annonsene, pluss frivillige bidrag fra våre lesere, sørger for at vi kan lage lokalavis – enda et år, i vår 15. årgang.

Annonse? Annonse@ReAvisa.no. Støtte? ReAvisa-vippsen er 54 02 82. Tusen takk! 

Se bilder det vises til i papiravisa:

Se video fra Re:

Her finner du hele utgivelsesplanen for papiravisa i 2022.

Her finner du papiravis-arkivet.

,