Hagekonsert på gårdstunet: Spellemenn kommer til Re

VERTSKAPET: Rakel Skjerve og Roar Lefsaker er vertskapet på idylliske Holt gård i Undrumsdal, Re. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Tidligere har store artister som Jan EggumStein Torleif BjellaErik Lukashagen med flere, skapt store musikkopplevelser med utekonsert i landlige Re-omgivelser. Søndag kommer sjølvaste Valkyrien allstars.

Sjekk ReAvisas sommermagasin – les gratis.

Les også: Mer å finne på gjennom Re-sommeren – sjekk hva.

Det meste av det som skjer i sommer finner du i ReAvisas sommermagasin, som du finner i avishyller overalt i Re og omegn og papiravisa kan lastes ned gratis her på nettavisa.

Men en ting fikk vi vite om først etter at sommermagasinet hadde gått i trykken, nemlig sommerens hagekonsert på Holt gård med sjølvaste Valkyrien allstar. Det skjer søndag 30. juli, med konsertstart klokka 18.00 – dørene åpner klokka 16.00:

Spellemenn til Re

FOLK OG FJÆRKRE: Dyra vandrer rundt på tunet. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Før konsertstart er det mulig å kose seg med gårdens matmulighet; hjemmelaga pizza, iskrem og drikke – både med og uten bobler, informerer vertskapet på den idylliske Re-gården.

– Ta gjerne med en stol, sjøl om gården har mange sitteplasser allerede, oppfordres det. Eller slå deg ned på et pledd i grasset.

Bandets siste studioalbum «Slutte og b’yne» vant Spellemannsprisen i kategorien vise.

Alle sommerens farger

Tidligere har artister som Jan Eggum, Stein Torleif Bjella, Erik Lukashagen med flere, skapt store musikkopplevelser på Holt gård, med utekonsert i landlige Re-omgivelser.

Ellers i sommer er Holt gård åpen for gårdsbesøk: Onsdager, torsdager, lørdager og søndager fra klokka 11.00 til 16.00 til og med neste uke, uke 31.

– Hjertelig velkommen til å hilse på dyra, nyte sommerens farger fra blomstene, spise steinovnspizza, gårdens gelato-is og kanelsnurrer.

Mer om Re-sommeren kan du lese her.

FOLKSOMT: Trivelige konserter på gårdstunet, her fra en av de tidligere folksomme konsertene på Holt gård i Undrumsdal, Re. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Starta på scooter til små og store saker rundt i Re – nå er Re-jenta med på å starte ei splitter ny lokalavis.

Tårevåt siste dag på jobb: – Du gir hundre prosent.

Les også: Mer å finne på gjennom Re-sommeren!

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.