Nyttårskonsert: Sjekk alle som skal synge og spille

– Bygda vår har en lang og rik tradisjon på et blomstrende kulturliv – dette er virkelig en gave til oss alle, og på Nyttårskonserten kan dere alle få oppleve dette, sier Frank Wedde.

Mimre? Her kan du se bilder fra den første Nyttårskonserten.

Helt siden 2015 har det i moderne tid vært Nyttårskonserter på Elverhøy, bare avbrutt av ett par korona-år. Dette er en stor happening for både de i salen og de på scenen.

Mange har tatt sine første skjelvende skritt ut på Elverhøy-scenen foran en fullsatt sal, og i år skal nye unge talenter få synge og spille, samt mer etablerte artister fra bygda vår.

Hele lista over artister ser du i bånn av denne saken – dette blir helt fantastisk flott!

En glede for alle

NYTTÅRSKONSERT: Unge talenter og mer voksne artister fra bygda står på scenen under Nyttårskonserten – i år er datoen søndag 15. januar med konsertstart klokka 17.00. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Etter mye glede og latter er vi nå klare til å presentere årets utgave av Nyttårskonserten, melder Frank Wedde på vegne av Nyttårskonsert-gjengen.

– Dette er først og fremst en mulighet for bygdas talenter til å vise hvor flinke der er, og hva de elsker å bruke mye av fritida si på – og det er en mulighet for publikum til å applaudere deres innsats og talenter.

– Det er altså en glede for alle – både på scenen og i salen.

Festforestilling

Da Nyttårskonserten ble etablert som en nyttårstradisjon i 2015, var det som en del av den store redningsjobben for å få Kulturhuset Elverhøy opp på beina igjen. For etter mer enn hundre år som forsamlingslokale var det nesten kroken på døra året før.

Nå er bygdas storstue i Ramnes full av kulturaktiviteter, hele uka lang. Seinere i år blir det ungdomsteater-premiere her. Årets Nyttårskonsert har såpass mange deltagere at det blir en tjue minutter lang pause, med muligheter for å besøke kiosken som selger vafler, kaker og drikke.

– Velkommen til en festforestilling! For FOR en fest det blir!!!

SUPERSØSKEN: Synnøve og Otto Lagarshus junior opptrer her på Nyttårskonserten for fire år siden, og de opptrer i år igjen – til stor glede for alle i salen. Arkivfoto.

VAKKER SANG: Charlotte Sofie Eliassen Holtung sang i fjor på Elverhøy sammen med Ash and Thornes, det var en helt fantastisk konsert! Trioen fant sammen i The Voice på TV2. Nå er Charlotte klar for å synge på Nyttårskonserten. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

VAKKER SANG: Katrine Hallenstvedt Lid synger på Nyttårskonserten – her i julekonsert sammen med Blågjengen for ett par uker siden. Arkivfoto: Emma Sofie Gulbrandsen, ReAvisa.

VAKKER SANG: Oda Jonetta Joberg begynte med sangtimer på Kulturskolen, gikk deretter på musikklinja på Greveskogen, og nå studerer hun ved ICMP (The Institute for Contemporary Music Performance) i London. Her synger hun i kirkekonsert i Ramnes kirke sist høst. Nå er hun klar for Nyttårskonsert på Elverhøy. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Disse står på scenen i Nyttårskonserten 2023:

Otto jr Lagarhus
Synnøve Lagarhus
Mikkel Bergli
Aurora Jonassen
Brynja Søyland
Nora Dalseth
Kaya Glåmen
Charlotte Sofie Eliassen Holtung
Katrine Hallenstvedt Lid
Oda Joberg
Ragnhild Elise Rivrud Jevanor
Nora Bøhle Sviland
Mathilde Skjeggestad
Hillevie Hansen Jarle
Benedicte Brudvik
Angelica Romøren Skarsholt
Julie Andrea Bakke
Amelia Larsen
Caspar Leander Solberg
Oda Marie Vivestad
Artister fra teaterforestillingen “Bobler og terninger»
Sindre Gade Johnsen
Truls Gran
Bjørn Thomassen

Les mer om Nyttårskonserten i Re i ReAvisa-arkivet.

TRADISJON: Her venter det første bandet ut på at teppet skal gå opp for den første Nyttårskonserten i 2015. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

ReAvisa-året i bilder – se vår oppsummering av 2022:

Avisa kommer ikke lenger i postkassa – her finner du ReAvisa:

Sjekk også: Tenner lys og synger for trafikkofre i året som gikk.

Her blir det bønder, rånere og sosser på scenen.

Les mer om kultur i Re.