ReAvisa-leser: – HURRA for lokalavisa!!!

SÅ FLOTT AVISSTATIV, A’ GITT! Utafor Olgars på Brår fungerer en stubbe som avisstativ. Foto: Stian Ormestad.

Det siste året har vært veldig annerledes, på så mange måter, også for oss som lager lokalavisa di. Derfor varmer en slik tilbakemelding ekstra godt.

Sjekk også: Lokalavisa står til tjeneste – med litt av hvert!

OPP- OG NEDTURER: Det siste året har det vært mer av dette enn noen gang tidligere i lokalavisas levetid. Foto: Stian Ormestad.

Vi runder nå ett år med unntakstilstand på grunn av korona. Vi har også lagt bak oss det første året i en ny storkommune, pluss litt til.

Korona-situasjonen har krevd mer av mange av oss, så også for oss i denne ultralokale blekka for Re som sted.

Spennende og helt nytt er det også å drive ei lita lokalavis for en del av en storkommune, og ikke lenger Re som en egen kommune.

Som solskinn på en grå og kald dag

Derfor varmer det ekstra å få denne tilbakemeldinga fra en av våre lesere, som en slags oppsummering av korona-tida og den første tida i en ny storkommune:

Hei! Jeg har bare lyst å si HURRA for ReAvisa! Det er virkelig den beste avisa jeg veit. Hyggelig, informativ og konstruktiv.

For eksempel nå det siste året, med så mye kjipe nyheter og mange medier som blåser opp alt som oppblåses kan. ReAvisa derimot har kommet med nøktern og til og med positive nyheter og informasjon om korona-situasjonen.

Hver gang jeg går inn på reavisa.no er det noe der som gir meg noe å glede meg over. Jeg er imponert over hvordan dere får det til – selv dystre nyheter og innbitt kamp for viktige Re-saker etter kommunesammenslåinga har en vinkling som er inspirerende og motiverende.

I tillegg til at ReAvisa er utrolig raskt på ballen i å få ut ting som skjer her i Re. Så TUSEN TAKK!! Midt i så mange skremmende nyhetsoppslag, er ReAvisa som solskinn på en grå og kald dag!

– Veit at flere er enig med meg!!

Re-daktøren skriver tilbake: Tusen takk, det var en helt fantastisk melding å få! Det varmer!

Og spør avsender Heidi Halvorsen om vi kan gjengi de flotte orda?

– Ja, det kan dere! Jeg veit at flere er enig med meg!!

Les også: Flere og flere gjør akkurat som deg – leser ReAvisa!

Sjekk også: – Det blir veldig deilig når det her er over:

Lokale innskjerpelser i korona-restriksjonene: Tønsberg stenger ned i snaut to uker.

Sjekk også: Nedstengt – men du får fortsatt det aller meste i Re.

Les flere saker om korona-tida i Re i ReAvisa-arkivet.

,