Stinn brakke: – Vakre toner og flotte folk!

DUO: Amelia Larsen (11) synger og Torjus Finnerud (19) spiller gitar på Åpen scene på Restauranten. Foto: Jane Elena Fossnes Hagen.

– Særs trivelig gjensyn med gamle og nye Åpen scene-fjes. Takk til alle som bidro og alle som kom!

Fyller Restauranten med sprell: – Nå kjører vi på!

– Jeg er kjempefornøyd både med de vakre tonene fra scenen og oppmøtet med massevis av flotte folk – det er helt tydelig at folk er sultne på å gå ut, det fikk vi føle på i går.

– Planen er klar, forteller Jane Elena Fossnes Hagen (38) på Restauranten, – vi kjører Åpen scene igjen!

– Går bare rundt og smiler i dag

KJENT FRA THE VOICE: Charlotte Sofie Eliassen Holtung (31) elsker å stå på scenen og synge, enten det er med gamle kjente på en liten scene på Revetal eller i beste TV-tid på TV2 i The Voice. Foto: Jane Elena Fossnes Hagen.

Restaurant-sjef Jane forteller at hun bare går rundt og smiler i dag, dagen derpå. Og hun konstaterer at comebacket for Åpen scene onsdag 25. mai 2022 rett og slett ble en suksess.

Det er fem år siden sist det ble arrangert Åpen scene på Revetal, og det er femten år siden det ble arrangert første gang – mer Åpen scene-mimring finner du her.

– Særs trivelig gjensyn med gamle og nye Åpen scene-fjes, oppsummerer Åpen scene-general Audun Kalleberg (44) fra Valleåsen.

– Topp stemning!

– For et comeback! Takk til alle som var med og bidro til en fantastisk kveld!, hilser Audun via lokalavisa. Jane kommer med en oppfordring før neste Åpen scene:

– Støtt lokale talenter, bli med sjøl, eller vær en del av det fantastiske publikumet vi ble vitne til i går. Topp stemning!

– Dette vil du ikke gå glipp av!

BARE SMILER I DAG: Jane Elena Fossnes Hagen (38) er daglig leder på Restauranten og fyller den med ny og gammel moro – i dag bare smiler hun etter et vellykka Åpen scene-comeback onsdag 25. mai 2022. Foto: Stian Ormestad.

Bakgrunn: Åpen scene er tilbake – femten år etter oppstarten.

Endelig Livsglede-uke på Re helsehus igjen.

Sjekk også: Charlotte feirer ti år som artist.

Les mer om kultur i ReAvisa-arkivet.