Her kan du dyrke grønnsaker, bær eller blomster – men da må du melde din interesse nå

GRØNT OG FRODIG: Drømmen er en Revetalhage der barn, ungdom, voksne og eldre kan dyrke grønnsaker, bær og blomster – som en grønn og frodig møteplass midt på Revetal. Nå blir drømmen til virkelighet, allerede fra og med denne våren. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Revetalhagen kan bære frukter allerede fra og med i år. Nå må alle som vil henge med på dette flotte prosjektet melde sin interesse, siste frist er mandag 24. januar 2022.

Dette kunne du lese først i ReAvisa på papir – last ned gratis!

– Revetalhagen etableres denne våren – er du interessert?, spør interimsstyret for Revetalhagen – et fellesbruk midt i bygdebyen vår, Revetal:

– Vil du bli med på å etablere en parsellhage for privat dyrking av grønnsaker, bær eller blomster?

– Dyrk det du vil dyrke

Og spørsmålet går til alle ReAvisas lesere. Dette er et tilbud for alle i bygda vår, på tvers av sogn og generasjoner – en grønn og fruktbar møteplass i midt i sentrum av bygdebyen vår.

Der vil det bli holdt av en 3,3 mål stor jordflekk til dyrking av det folk sjøl vil dyrke, som fordeles på alle interesserte som skulle melde seg. Jorda leies av kommunen.

– Meld din interesse helt uforpliktende ved å sende en SMS med ditt navn og «Revetalhagen» innen 24. januar 2022 til en av disse tre kontaktpersonene:

  • Cathrine Bøhle, telefon 917 20 652
  • Heming Olaussen, telefon 901 55 894
  • Roar Lefsaker, telefon 928 12 894

– Antall interesserte vil avgjøre om prosjektet blir til virkelighet, understreker interimsstyret.

PLANENE TAR FORM: Området der Revetalhagen på 3,3 mål dyrka mark er tenkt markert i rødt.

INTERIMSTYRE: I tilfeldig rekkefølge Ingunn Reber, Cathrine Bøhle, Andrew Knight, Roar Lefsaker og Heming Olaussen. Alle deltar som privatpersoner, og sitter fram til et ordinært styre er valgt. Foto: Privat.

Sjekk også: Revetalhagen kan bli en realitet allerede denne våren.

Ordføreren om et bygdebruk på Revetal: – God ide!

Bakgrunn: Løfter en landlig ide for bygdebyen vår.

,