Endelig sykkelritt i Re-skauene igjen – se bilder!

MEDALJE! Anton Skoli Lindhagen (7) viser stolt fram medaljen sin – det er hans andre, den andre er helt lik, bare med et annet årstall på. Foto: Stian Ormestad.

Over hundre unge Re-syklister og gjester fra naboklubber kunne endelig konkurrere i de flotte sykkelløypene i Bergsåsen igjen i kveld.

Bakgrunn: Re-kruttene er mottakere av Re-torvet og ReAvisas gavedryss.

ReAvisa tok et aldri så lite seiersintervju med Anton Skoli Lindhagen (7), som ble heia inn til mål av pappa Christoffer Lindhagen.

Anton har sykla i to år, og har nå to medaljer. – Jeg har en helt lik fra før av, bare at det står et annet tall på den forrige, forklarer den ivrige syklisten.

– Holdt på å dette, men datt ikke!

– Jeg sklei av pedalen inni skauen, og holdt på å dette. Men jeg datt ikke! For jeg kom meg kjapt oppå igjen. Men jeg fikk et sår på beinet da, viser 7-åringen fram – med plaster og det hele.

Så spennende og stas var det altså å få slippe ut i konkurranse på hjemmebane igjen, og rittet samla over hundre deltakere fra vår egen Re sykkelklubb og flere naboklubber.

Og ved målgang var det premier, vafler og banan til alle de yngste – gitt av Re-torvet og ReAvisa.

Her er noen flere bilder fra kveldens ritt:

ENDELIG! Dette skiltet har ikke vært i bruk siden før koronaen kom. Foto: Stian Ormestad.

SYKKELMAMMAER: Søknaden om vaffelrøre og drikkeflasker i premie ble ført i pennen av sykkelmamma Kathrine Haslestad (til høyre på bildet). Foto: Stian Ormestad.

FLASKER SEG: Fine drikkeflasker til alle deltakerne. Foto: Stian Ormestad.

ENDELIG AKTIVITET IGJEN: Re SK har vært flinke til å arrangere treninger så sant det har latt seg gjøre i korona-tida. Men arrangement og konkurranser har latt vente på seg – fram til i kveld. Foto: Stian Ormestad.

PUBLIKUM: Med god plass i Bergsåsen kunne også et lite publikum trygt ta turen for å se på rittet og heie fram sine favoritter. Foto: Stian Ormestad.

MÅLFOTO! To Re SK-syklister krysser målstreken så på likt at det blir vanskelig å skille dem fra hverandre på resultatlista. Foto: Stian Ormestad.

SPEAKER: Henning Larsen har hvilt stemmebåndene lenge nå. Endelig var speakerstemmen tilbake på høyttaleranlegget i kveld! Foto: Stian Ormestad.

STOLT: Anton Skoli Lindhagen (7) har hanka inn sin andre medalje, og er sulten på flere. For det var moro med ritt på hjemmebane, der Re-kruttene til vanlig trener. Foto: Stian Ormestad.

IDRETTSSKADE: Pedalene glapp under beinet, og Anton fikk en av sine aller første idrettsskader. Foto: Stian Ormestad.

MEDALJE! Stor stas etter stor spenning ute i skauen. Foto: Stian Ormestad.

Sjekk også: Disse gutta har “runda Re” på sykkel.

Les mer om sport i Re.