Endelig kommer fire bøtter med vaffelrøre og 150 drikkeflasker i premier til nytte

Det er mange som har venta langt og lenge på mer normale tider – så også de rekordmange rekruttene i Re sykkelklubb, som endelig sykler ritt på hjemmebane igjen i dag.

Fra arkivet: Full fres i Re-skauene!

Re-torvet og ReAvisa gir til gode formål i bygda vår, og i mai var det Re sykkelklubb og deres barne- og ungdomssatsing som ble trekki ut som mottaker.

Søknaden, ført i pennen av sykkelmamma Kathrine Haslestad, lød som følger:

Vafler og premier til alle

TUNGA RETT I MUNN: Re SK har en heftig løype i Bergsåsen. Arkivfoto: Stian Ormestad.

«Som kjent så vokser RE-kruttene til Re sykkelklubb seg bare større og større. Og hva er vel bedre enn varme vafler etter endt ritt?

Jo, både varme vafler OG premie når man kommer i mål. Derfor søker vi om fire bøtter vaffelrøre og 150 drikkeflasker.

Vi ønsker å gi alle under 13 år premie når de kommer i mål!»

– Vi er superklare!

ReAvisa kom med det glade budskap på en trening i mai, at Re-kruttene var trekki ut. Men skåret i gleden var at rittet i mai måtte korona-utsettes.

Da kryssa alle sykkelglade små og store fingrene for at verden skulle bli såpass normal utpå høstparten, at Re SK-rittet utsatt til 7. september ville la seg gjennomføre.

Og det gjør det – for i kveld braker det endelig løs igjen oppi Re-skauene i Bergsåsen. – Vi er superklare, lover Re SK-rekruttene. Første start går klokka 17.45.

Vokser – også i korona-tid

RE-kruttene teller nå mer enn femti medlemmer i alderen 5 til 16 år, forteller Kathrine Haslestad som organiserer gruppa.

Totalt har Re SK 250 medlemmer og klarer seg bra gjennom korona-tida sånn sett.

– Vi opplever fortsatt en vekst, rapporterer den lokale sykkelklubben.

TRENER MYE! Magnus G. Røhmen (11) og Jakob F, Haugan (12) sykler hver dag, og gleder seg til de kan sykle konkurranse igjen på hjemmebane, forteller de til ReAvisa på vårparten i år. Arkivfoto: Stian Ormestad.

ENDELIG! Her går startskuddet for en heftig sykkeltur i skauene rundt Bergsåsen for ganske nøyaktig tre år siden. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Bakgrunn: Re-kruttene er mottakere av Re-torvet og ReAvisas gavedryss.

Sjekk også: Disse gutta har “runda Re” på sykkel.

Les mer om sport i Re.