Hele 76 gode formål i Re er med i trekkinga – den aller første vinneren kan du lese om i den neste papiravisa!

STÅR FOR TREKKINGA: Senterleder Tom Bøyesen holder posen, gammel-ordfører Thorvald Hillestad trekker, og kjøpmann og sentrumsutvikler Martin Gran gir bort bursdagspengene. ReAvisa presenterer alle 11 vinnerne av 10.000 kroner hver gjennom resten av bursdagsåret. Foto: Stian Ormestad.

Hele 76 gode formål i Re har søkt om bursdagspenger – og den aller første vinneren er trekki. 

Les om Anna og Adolf Gran – ekteparet som starta Revetal-eventyret.

ReAvisa prøver å holde korta tett til brøstet, sjøl om aller første trekking allerede har finni sted.

For det er nemlig meninga at alle mottakerne skal presenteres i hver papiravis, gjennom hele resten av 2020.

FØRSTE GENERASJON GRAN: Adolf Gran tok over kolonialen på Revetal i 1910. Han er farfar til Sjur Gran og oldefar til Martin Gran – og tippoldefar for en femte generasjon Gran som er på vei inn i butikken. Adolf og kona Anna var utvilsomt veldig viktige personer i starten på Revetals utvikling. Les også om både historien og framtida i ReAvisa på papir, februar 2020. Foto: Privat.

Bursdagsgave til gode formål i Re

Vi kommer til å legge ut et videosnutt av trekkinga på ReAvisas Facebook-side. Den står gammel-ordfører i Re Thorvald Hillestad for, sammen med senterleder på Re-torvet Tom Bøyesen.

Til å holde de to litt i øra, har vi kjøpmann og sentrumsutvikler Martin Gran, som står bak den generøse bursdagsgaven til gode formål i Re.

Det er en del av årets 110-årsmarkering for Meny Revetal, Arve Gran AS, eller helt tilbake til starten i 1910: «Adolf Gran – Kolonialvarer, Mel, Fedevarer, Glass, Stentøi, Malervarer, Isenkram og Manufaktur».

Fantastisk mange fine prosjekt

110 år blir til 110.000 kroner til gode formål i Re, der 11 søkere trekkes ut til å motta 10.000 kroner hver. Dette er et samarbeid mellom Meny Revetal, Re-torvet og ReAvisa.

Uten å røpe hvem den aller første vinneren er, så veit vi at nå kjemper 75 gode formål om de neste ti trekningene. Og det kan vi skrive under på, etter å ha sett gjennom de 76 søknadene som kom innen fristen gikk ut torsdag forrige uke:

Her snakker vi mange fine prosjekt, så dette blir både spennende og bra – gjennom hele 2020!

Den første vinneren blir gjort kjent torsdag 5. mars – ved neste papiravis-utgivelse.

Bakgrunn: Feirer 110 år og deler ut 110.000 kroner til gode formål.

FANTASTISK VEKST OG UTVIKLING: Bildene er fra 1910 og fra i fjor høst, tatt fra nesten samme vinkel, satt sammen for å gi et inntrykk av vekst og utvikling på Revetal, fra veikryss til bygdeby. I tillegg kommer alle byggefelt som har vokst fram rundt Revetal, og som til sammen utgjør Revetal-området med totalt 3.000 innbyggere. Og totalt i gamle Re kommune nærma vi oss 10.000 innbyggere. Foto: Odd Smedsrud/ukjent.

Gran-sjefene på gølvet gjennom generasjoner: – Vi hater vel alle sammen å sitte på kontor!

Sjur Gran om dagens Revetal: – Jeg hadde aldri sett for meg at det skulle bli så stort.

Femte generasjon Gran skal ta Revetal videre inn i framtida.

Les mer om lokalt næringsliv i ReAvisa.

, , , , , , ,