Feirer 110 år og deler ut 110.000 kroner til gode formål

BURSDAGSPRESANG TIL RE: En pengepott på 110.000 kroner skal deles ut i forbindelse med feiringa av 110-årsjubileet til Meny Revetal, her ved tre generasjoner kjøpmenn: Martin Gran (47), Sjur Gran (72) og Tobias Gran (21). Les mye mer om Revetals historie i ReAvisa på papir, februar 2020. Foto: Stian Ormestad.

110 år blir forvandla til en tusenlapp per år – og sånn skal jubileet feires: 11 vinnere får 10.000 kroner hver, og alle blir presentert i ReAvisas spalter gjennom jubileumsåret.

Les mer om dette i papiravisa, februar 2020 – last ned gratis!

Les også: – Om vi skal bytte navn på Re-torvet? Det skjer ikke!

Totalt skal altså 110.000 kroner deles ut i forbindelse med 110-årsjubileet til Meny Revetal, eller Arve Gran – kjært barn har mange navn.

FØRSTE GENERASJON GRAN: Adolf Gran tok over kolonialen på Revetal i 1910. Han er farfar til Sjur Gran og oldefar til Martin Gran – og tippoldefar for en femte generasjon Gran som er på vei inn i butikken. Adolf og kona Anna var utvilsomt veldig viktige personer i starten på Revetals utvikling. Les mer om både historien og framtida i ReAvisa på papir, februar 2020. Foto: Privat.

Alle gode formål i gamle Re kommune med Våle, Ramnes, Fon, Undrumsdal, Vivestad og Revetal kan søke og bli med i trekkinga.

Et levende lokalsamfunn

– Vi vil ikke sette noen kriterier utover at det kommer folk i Re til gode, forteller kjøpmann Martin Gran og senterleder Tom Bøyesen.

Enten det er musikk, teater, idrett, eller andre aktiviteter og møteplasser for folk i Re.

– Kort sagt: Alt som skaper glede og engasjement her i bygda vår, og som sørger for et fortsatt levende lokalsamfunn.

Send deres søknad i dag!

En ny vinner eller to trekkes ut og presenteres i hver papiravis gjennom resten av året. Meny Revetal og ReAvisa samarbeider om utdelingen.

Søknad sendes på epost til post@re-torvet.no innen 20. februar 2020.

Følgende må være med: Noen strofer om hva dere vil bruke pengene på, pluss kontaktinfo på de ReAvisa kan snakke med om deres søknad.

Les også: Meny Revetal er Årets Meny-butikk – igjen!

Les også: Re-torvet fortsetter å vokse og setter ny rekord

Martin og Meny-gjengen vant Tønsbergregionens næringslivpris

FANTASTISK VEKST OG UTVIKLING: Bildene er fra 1910 og fra i fjor høst, tatt fra nesten samme vinkel. Fotografiene fra vidt forskjellige tider er satt sammen for å gi et inntrykk av vekst og utvikling på Revetal, fra veikryss til bygdeby. I tillegg kommer alle byggefelt som har vokst fram rundt Revetal, og som til sammen utgjør Revetal-området med totalt 3.000 innbyggere. Og totalt i gamle Re kommune nærma vi oss 10.000 innbyggere. Foto: Odd Smedsrud / ukjent.

Les mer om dette i papiravisa, februar 2020 – last ned gratis!

, , , , , , ,