Martin og Meny-gjengen vant Tønsbergregionens næringslivpris

TØNSBERG/REVETAL: Med god margin stakk Meny Revetal av med flest stemmer. – Det viser at Re og Revetal står sterkt i den nye kommunen allerede!

Bakgrunn: Næringslivpris i Tønsberg-regionen: To kandidater fra Re.

Tønsberg næringsforening – nå slått sammen med Re næringsforening – delte ut næringslivets pris til en bedrift i Tønsberg-regionen på sitt julebord torsdag 6. desember. Prisen er et samarbeid mellom Pulserende kystperle og Tønsbergs blad.

FEIRER: Charlotte Svensen, Pulserende kystperle, Martin Gran, Meny Revetal, og Heidi Skjeggerød, leder av Tønsberg næringsforening. Foto: Privat.

For første gang var det kandidater med Re-tilknytning med i kåringen. Og vinneren ble også en Re-bedrift: Meny Revetal og kjøpmann Martin Gran.

– De veit om oss her utpå landet!

– Når det endelig var kandidater fra Re med, så måtte det vel bli seier til Re?

– Hehe, ja – når vi først tok turen til by’n så måtte vi vel ta med oss noe tilbake, sier Martin til ReAvisa og ler. – Neida, det var gøy bare det å bli nominert til denne prisen. Det er moro at vi fra Re slepper te’!

Meny Revetal har vinni mange prestisjefulle titler tidligere, og har vært Norges beste Meny-butikk flere år. I tillegg ble det trekt fram hvilken rolle den veldrevne butikken og Gran-familien har hatt som sentrumsutviklere på Revetal.

Alle de tidligere utmerkelsene til tross, denne prisen er stas:

– Det var en veldig flott kveld! Å stå der og bli hedra av så mange flinke folk ellers i denne regionen vi blir en del av. Det viser jo at Re og Revetal står sterkt i den nye kommunen allerede!

FJERDE GENERASJON KJØPMANN OG SENTRUMSUTVIKLER: Martin Gran, Meny Revetal. Foto: Stian Ormestad.

– De veit om oss her utpå landet, konstaterer Martin.

Meny og Re-torvet øker – i år igjen

Tønsbergs blad skreiv en sak for ei uke siden om at kjøpesenter i Vestfold sliter med lavere omsetning, mye på grunn av konkurransen fra netthandel. – Der blei ikke Re-torvet nevnt, men vi øker faktisk – i år igjen, forteller Martin til ReAvisa.

Martin mener en god handleopplevelse er viktig i konkurranse med andre butikker – og ikke minst i konkurranse med netthandelen: – Folk skal få den servicen og hjelpa de trenger når de kommer til oss. Sånn er det bare.

Men sjøl om Re og Revetal blir tatt vel i mot i det gode selskap i by’n, håper og tror Martin at vi klarer å ta vare på Re-identiteten i framtida:

– Vi er fortsatt utpå landet, sjøl om vi blir en del av by’n – sånn vil det alltid værra, håper jeg. Vi vil skille oss litt ut. Og gi det lille ekstra til de som kommer på besøk til oss, sier fjerde generasjon kjøpmann og sentrumsutvikler.

Spleiser Re og Tønsberg

– Gratulerer Meny Revetal som vinner av Næringslivets pris, sier Heidi Skjeggerød, leder av Tønsberg næringsforening, også opprinnelig fra Re.

– Utrolig bra at vi har klart å spleise Re og Tønsberg. Jeg gleder meg til tida som kommer!

Bakgrunn: Næringslivpris i Tønsberg-regionen: To kandidater fra Re.

Les mer om lokalt næringsliv i Re.