Linne skal drive bibliotekskafeen – hva skal den hete?

KLAR FOR KAFEDRIFT: Lokalavisa møtte Linne Nicoline Ekvall (28) på Vivestad julemarked sist helg, der hun jobba på dugnad sammen med resten av bygda. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Linne Nicoline Ekvall (28) er kjempeklar for å starte opp kafeen på biblioteket, men klarer ikke å bestemme seg for navn: – Jeg tar gjerne i mot forslag fra ReAvisa-leserne!

Les mer om Linne og kafeen i ReAvisa på papir, desember 2018.

Tidlig i høst søkte Re kommune etter en driver av kafeen på det splitter nye biblioteket på Revetal. Fire interessenter meldte seg.

HER BLIR DET KAFE: Det nye biblioteket blir råflott. Det blir også den lille kaffen i 1. etasje. Foto: Stian Ormestad.

Til slutt var det Linne Nicoline Ekvall (28) fra Vivestad som trakk det lengste strået. Og det jubler hun for, for hun har alltid drømt om å drive en kafe. 

Spør ReAvisa-leserne om råd

Kafeen skal holde åpent fra mandag til lørdag, og Linne skal foreløpig dekke alle vaktene sjøl. – Så er det med sikte på å ansette folk, men jeg starter opp helt aleine.

– Skal du sette opp ei diger mast utenfor, da?, spør lokalavisa – med en dårlig skjult henvisning til Burger King-masta som skapte stor debatt:

– Nei, kommer det kjapt fra Linne. – Men jeg håper jeg får lov til å ha et lite skilt!

Og så var det dette navnet, da. – Jeg er litt ubesluttsom når det kommer til navn, innrømmer Linne til ReAvisa.

– Skal vi spørre ReAvisa-leserne om råd?

– Gjerne det!

Kom med navneforslag!

Lokalavisa kan gjerne videreformidle navneforslag, enten det er på melding eller i kommentarfelt på vår Facebook-side eller på epost til Tips@ReAvisa.no.

Ett navnevalg er tatt, og det er hva biblioteket skal hete. Rådmannens forslag var «Re bibliotek». Men våre folkevalgte i HOV ville det annerledes og gikk for «Revetal bibliotek».

Les mer om Linne og kafeen i ReAvisa på papir, desember 2018.

Sjekk også: Bli med inn i det nye biblioteket på Revetal!

,