Re-torvet fortsetter å vokse og setter ny rekord

Re-torvet øker omsetningen for fjoråret med 6,7 prosent, sammenlikna med året før. Kjøpesentere ellers i Vestfold hadde en marginal økning på 0,3 prosent.

Les også: ReAvisa vil fortsatt skrive om Re – vil du lese det?

Dermed går Re mot strømmen – nok en gang. Mens andre så å si står på stedet hvil, er Re-torvets omsetning større enn noen gang.

FJERDE GENERASJON KJØPMANN OG SENTRUMSUTVIKLER: Martin Gran (47). Arkivfoto.

Totalt omsatte Re-torvet for 604 millioner kroner i fjor, en økning på 6,7 prosent – og det er da sammenlikna med 2018-rekordtall.

– Det er ganske vilt!

Om de knallgode omsetningstallene sier senterleder Tom Bøyesen til Tønsbergs blad og alle de andre avisene i byene rundt Re:

Det er ganske vilt, og mer enn det vi trodde og håpa på! Vi har riktignok liggi på fire – fem prosents økning de siste åra, men fjorårets vekst er ekstra gøy.

Re-torvet har mange lokale kunder, men også de som reiser langt for å oppleve «service som på landet, utvalg som i by’n». Og hva kan oppskrift på suksess være?

– Veit du hva, det er så vanskelig å si. Men jeg trur vi gjør mer rekti enn vi gjør gæærnt, har kjøpmann og sentrumsutvikler bak Revetal invest AS Martin Gran sagt til ReAvisa tidligere.

Totalt har Re-torvet skapt 250 arbeidsplasser på Revetal.

Les også: Krisetider for kjøpesentere? Ikke på Revetal!

ENORM UTVIKLING: Martin henger opp det siste flyfoto over Revetal på spiserommet. Bildene viser en enorm utvikling gjennom drøyt hundre år og fire generasjoner kjøpmenn og sentrumsutviklere på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Martin og Meny-gjengen vant Tønsbergregionens næringslivpris.

Les mer om lokalt næringsliv i Re.