Cosmic er skikkelig i skuddet på Stasjon

FEST, DANS OG MORO: Cosmic spiller på «hjemmebane» til helga, med skuddårsdans på Stasjon lørdag 29. februar 2020. Foto: Stian Ormestad.

Lørdag 29. februar teller Cosmic opp til skuddårsdans på Revetal gamle stasjon. 

Les også: – Har’u sceneskrekk? Velkommen ska’ru værra!

Gutta i Cosmic gleder seg stort til å komme tilbake til Stasjon, som er å regne som «hjemmebane» for det lokale bandet med lang fartstid.

De har spilt opp til dans siden 1973. Dagens besetning har eksistert siden 2008.

Håper på stinn brakke på Stasjon

Nå håper de rutinerte gutta på blir «stinn brakke» på Stasjon, og vil gjøre alt for å lage skikkelig god feststemning på denne skuddårsdagen vi får som en rein bonus i 2020.

– Hva passer vel bedre enn å bruke den ekstra dagen vi «får på kjøpet» i år til fest og moro?, spør Anders Kjær fra Lundteigen retorisk, for han har svaret klart.

Her er det mulig å bestille bord for en matbit før, under og til og med etter som litt nattmat, på den nyoppussa restauranten og utestedet på Revetal, som har fått mye god omtale med god mat og service etter nyåpningen i fjor høst.

Over 200 års erfaring på scenen tilsammen

Og her trives gutta i Cosmic bedre enn noen gang, og de lover å servere grom pop-, rock- og countrymusikk til helga.

Bandet består av Anders Kjær på gitar og vokal, Odd Henry Solberg på bass og vokal, Harald Andreas Knutsen på sologitar og vokal, Gaute Martinsen på tangenter og vokal, og Ulf Peterson på trommer.

Tilsammen har musikerne som inntar Stasjon-scenen til helga over 200 års erfaring fra forskjellige band og konstellasjoner opp gjennom åra.

Da blir det garantert skutt musikalsk blink.

Les mer om kultur i ReAvisa-arkivet.

,