Sjekk alt som skjer denne Re-helga!

JULEMARKED PÅ VIKALÅVEN: Vika landhandel har blitt en viktig møteplass i bygda, snart tre år etter at den åpna på nytt – den gang 123 år etter at landhandelen åpna for aller første gang i 1894. Foto: Privat.

Julemarked på Vikalåven og karate i Revetalhallen, er noe av alt det som skjer til helga.

Tips ReAvisa om arrangement: Tips@ReAvisa.no.

Aldri ei kjedelig helg i Re, og det kan vi takke alle ildsjeler for som skaper flotte møteplasser – det er det som holder liv i bygda vår!

TRIVELIG JULEMARKED: Vika landhandel inviterer til julemarked på Vika-låven. Foto: Privat.

Til helga er det marked, musikk og kultur – og idrett, selvfølgelig!

Dette skjer helga 22 – 24. november 2019 (skulle vi ikke ha fått med oss noe, tips oss!):

Julemarked på låven

Wenche Weum Bue og hennes gode hjelpere i Vika landhandel inviterer til julemarked på Vikalåven lørdag 23. november, fra klokka 12.00 til 16.00.

– Flere utstillere selger sine varer, og det blir åpen landhandel, forteller Wenche til ReAvisa. Klokka 14.00 kommer nissemor og nissefar med nisseposer til barna.

Det blir salgsboder med kaker, brød, kranser, keramikk, saueskinn, garn, strikkevarer, patchwork, kniver, tresløyd, kurver, med mye mer. Salg av grøt, gløgg, kakao, kaffe, pepperkaker. Og det blir lykkehjul og minibasar.

Julebordsesongen sparkes i gang på Revetal

JULESHOW: Tommy Anderson er fast julebordshower på Revetal. Dette er hans sjuende år på scenen på Restauranten – alltid like moro! Foto: Stian Ormestad.

Samme kveld blir det premiere på årets juleshow på Restauranten på Revetal, og dette er helt utsolgt – i likhet med halvparten av forestillingene.

SANGSTEMMEN: Karen Marie Haraldsen både synger og shower. Foto: Stian Ormestad.

Så her gjelder det å booke bord kjapt hvis du har planer om å legge årets julebord til Revetal, med juleshow og julemiddag.

ReAvisa har vært så heldig å få se en gjennomkjøring, og kan rapportere om travle tider for lattermusklene. Les mer om showet her.

Musikal med 150 reinger på scenen

Hele helga, fra fredag til søndag, spilles «High School Musical» med hele 150 reinger på scenen. Og hele sju forestillinger skal kjøres på Nøtterøy kulturhus. Les mer om musikalen her.

Lørdag blir det også mulighet til å se våre karateutøvere i konkurranse på hjemmebane: Det blir både kamp og koreograferte teknikker i Revetalhallen, med deltakere fra hele landet, inkludert landslagsutøvere.

Det skjer i Revetalhallen lørdag 23. november, fra klokka 10.00. Det er åpen kiosk. Arrangør er Re karateklubb, som du kan lese mer om her.

Litt forsiktig juleåpning på Holt gård

ÅPEN JULEGÅRD: Også på Holt gård lakker og lir det mot jul. Og da dukker vel gårdsnissen opp? Foto: Stian Ormestad.

Søndag blir det åpen gård, som vanlig, på Holt gård – og vertskapet røper til ReAvisa at jula kommer snikende, også der i gården:

ÅPEN GÅRD: Roar Lefsaker, Holtbonde og årets Ridder av Re, holder gården åpen hver søndag. Foto: Stian Ormestad.

–  Ja, litt forsiktig juleåpning i år, men vi skal nok lokka fram fjøsnissen og gi han litt graut!

Holt gård er åpen hver søndag fra klokka 13:00 til 17:00, og de besøkende får se seg rundt på en liten bondegård med gårdskafe. Ekte og ujålete!

Tidenes første ettermiddagsgudstjeneste på Revetal

Søndag ettermiddag avrundes nok ei innholdsrik Re-helg med en temagudstjeneste om tvil og tro på Røråstoppen skole, fra klokka 17.00.

– Velkommen til tidenes første ettermiddagsgudstjeneste i Revetal menighet. Det blir flott musikk av Truls Gran og band med familien Horn, med flere.

Ungdommene i menigheten har vært med på å lage prekenen, og bidrar også med pynting og noe ekstra godt å spise etter gudstjenesten, informerer Revetal menighet.

SPARKER I GANG: Re karateklubb arrangerer stor turnering, med åpen kiosk og mulighet til å se landslagsutøvere i kamp i Revetalhallen. Det kommer utøvere fra hele landet. Bildet er fra en tidligere klubbturnering for Re karate. Foto: Stian Ormestad.

Siste juleshow før “Tønsberg blir en del av Re”: – Nå skal vi ta i noe så innmari!

Her åpner landhandelen igjen – 123 år etter første gang

Les også: Siste terping på ”High School Musical”

Les mer om kultur i Re.

Les mer om møteplasser i Re.

, , , , , ,