Siste terping på ”High School Musical”

RE-GJENGEN: Heges jazzballett har alltid hatt mange talentfulle reinger på scenen, så også i årets storoppsetning. Dette er noen av de rundt 150 reingene i årets show. Foto: Privat.

Til helga står disse reingene, pluss mange flere, på scenen på Nøtterøy kulturhus og gir alt i Heges jazzballetts storproduksjon «High School Musical».

Les også: – Dette er jo høydepunktet i året!

– Vi er klare for en hel uke på Nøtterøy kulturhus, rapporterer Heges jazzballett i en pressemelding:

FULLT TRØKK: Sara Asp er en av solistene fra Re. Foto: Privat.

– I løpet av mandag til torsdag skal vi gjennom hele sju generalprøver, og like mange forestillinger i løpet av fredag, lørdag og søndag.

Over 700 dansere – hele 150 av dem fra Re

Over 700 dansere deltar på helgas forestillinger, som er inspirert av Disney-filmen ”High School Musical”.

– Handlingen i vår forestilling er basert på handlingen i den første High School Musical-filmen, men dere vil kjenne igjen musikk fra alle tre High School Musical- filmene. Vi har blanda dette med mye annen god og variert musikk, helt fra 1980-tallet og fram til i dag.

Musikalen er om og for tenåringer, med temaer som vennskap, kjærlighet og popularitet. På en humoristisk måte tar den opp viktige temaer som å tørre å stå opp for den du er, og det du liker, uavhengig av hva de rundt forventer av deg.

INNLEVELSE: Kristine Bræin Stokland i blå kjole er også en av solistene fra Re. Foto: Privat.

Flere solister fra Re

I fjor hadde Heges jazzballett stor suksess med «Askeladden», i år entres en helt annen verden på amerikansk High School med mye musikal dans, cheerleadere, basketspillere, ungdommelig dramatikk, og ikke minst komedie.

De sju forestillingene i Nøtterøy kulturhus fordeler seg slik: Fredag 22. november klokka 18.00, lørdag 23. november klokka 11.00, 14.00 og 18.00, og søndag 24. november klokka 12.00, 15.00 og 18.00.

Solister fra Re er blant andre Sara Asp, Kristine Bræin Stokland, Iselin Skontorp og Hedda Wisnes Lauritsen. Totalt er cirka 150 reinger med på storoppsetningen.

Over tredve års fartstid

Heges Jazzballett har utarbeidet et eget konsept innenfor barneballett fra 4-årsalder, bygd på over tredve års erfaring med dans og koreografi for barn.

TERPING: Kristine Bræin Stokland og Sara Asp. Foto: Privat.

Les mer om kultur i Re.