– Dette er jo høydepunktet i året!

PETER PAN: Re-jentene er klare for forestilling! Foto: Privat.

REVETAL/NØTTERØY: Denne helga setter Heges jazzballett opp sju Peter Pan og Tingeling danseforestillinger på Nøtterøy Kulturhus – med mange unge reinger på scenen.

I ti har Heges Jazzballet vært etablert i Re med øvelser på Revetal, og har i løpet av disse åra skapt et stort dansemiljø her.

FORESTILLING: Heges Jazzballett setter opp sju danseforestillinger denne helga. Foto: Privat.

Re-jenter i alle hovedrollene

Det er mange dyktige reinger som danser og det kan vi se på forestillingene som holdes denne helga: Det er nemlig Re-jenter i alle hovedrollene!

Silje Nåtedal (18) og Hedda Lauritzen (17) har hver sin hovedrolle. Silje skal spille Peter Pan, mens Hedda skal spille Tingeling.

– Jeg gleder meg veldig til forestillingen, er veldig spent og litt nervøs siden det er første gangen jeg har en så stor rolle, forteller Silje mens Hedda bare gleder seg.

KREATIVE: Under årets middelalderdager var Re-jentene utkledd som arkeologer og dansa med hakker og spader i middelalderforestillingen. Foto: Stian Ormestad.

En så stor forestilling kommer ikke av seg sjøl:

Fra mandag til torsdag har alle stått på og hatt generalprøver på Nøtterøy Kulturhus, der forestillingene spilles hele denne helga fra 24. – 26. november.

Re-jentene innrømmer at det har vært stressende med skolearbeid og mange timer på kulturhuset, men de ser frem til å få vist den flotte forestillinga.

– Dette er jo høydepunktet i året!, forteller Hedda.

Forestillingene spilles fredag 24. november klokka 18.00,
lørdag 25. november klokka 11.00,14.00 og 18.00, søndag 26. november klokka 12.00,15.00 og 18.00.

Heges Jazzballett har utarbeidet et eget konsept innenfor barneballett fra 4-årsalder, bygd på over 30 års erfaring med dans og koreografi for barn.

Les mer om kultur i Re.