NAV Re er straks historie

EN SUKSESSHISTORIE: NAV Re har fått veldig mye skryt for å samarbeide godt med lokalt næringsliv, RAK, og ikke minst Re videregående skole og Re helsehus. Om noen få dager er NAV Re historie og enda et offentlig skilt forsvinner på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

NAV Re flytter, skriver Re kommune på sine nettsider. Snart må alle reinger oppsøke NAV Tønsberg for alle NAV-tjenester.

Les også: – Her i Re har vi NAV på sitt aller beste!

– NAV Re flytter 3. desember, informerer Re kommune på sine nettsider (ekstern lenke).

EN AV FLERE SUKSESSHISTORIER: Heidi Halvorsen sto utenfor arbeidslivet i ti år, etter at hun mista synet. For henne, som alle andre, betyr det å få jobbe så uendelig mye. Hun fikk livsviktig hjelp fra NAV Re, og stortrives i sin nye jobb på Re VGS. Foto: Stian Ormestad.

Fra og med 3. desember vil begrensede NAV-tjenester være tilgjengelig på servicetorget i kommunehuset på Revetal. 

Betjent veiledning, men ingen saksbehandling

– Her vil du ha tilgang til nav.no, betjent veiledning, men ingen saksbehandling, i åpningstida klokka 11.00 – 14.00.

Dette gjelder også etter 2. januar.

I desember 2019 vil man kunne søke nødhjelp til mat og hjelp om strømmen er stengt, og om hjelp til midlertidig botilbud.

Noe tregere saksbehandling

Fra 2. januar må innbyggere i Re oppsøke NAV Tønsberg for alle NAV-tjenester. Avtalte timeavtaler kan avholdes i kommunehuset på Revetal.

For deg som mottar NAV-tjenester blir det ingen andre endringer, informeres det.

– Fra og med 2. januar vil det i noen dager bli noe tregere saksbehandling i nye NAV Tønsberg, på grunn av flytting og omorganisering.

En suksesshistorie

Skrytet av NAV Re har sitti løst, med flere gla’historier fra folk som har fått hjelp her. Som for eksempel Heidi Halvorsen som sto utenfor arbeidslivet i ti år, fram til hun flytta til Re.

NAV Re har samarbeida godt med lokalt næringsliv, Revetal arbeid og kompetanse (RAK), og ikke minst Re videregående skole og Re helsehus. – Korte avstander gir resultater, skreiv ReAvisa for halvannet år siden.

Om snaut to uker er NAV Re historie.

FLYTTER: NAV Re blir en del av NAV Tønsberg fra årsskiftet. Flyttingen fra Revetal skjer allerede 3. desember. Foto: Stian Ormestad.

Les også:  – Korte avstander gir resultater!

Les også: – Her i Re har vi NAV på sitt aller beste!

Les også: Karin er tilbake der hun trives aller best.

NAV Re jobber smartere med et eget ungdomsprosjekt.

Les mer om kommunesammenslåing.

,