Bli med inn på Burger King Revetal!

SATSER PÅ RE: Revetal er i vekst, og Burger King er foreløpig siste tilvekst. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: ReAvisa var med på tjuvstarten, og bildene kan du se her.

Se bilder fra tjuvstarten av Burger King på Revetal!

Etableringen av Burger King på Revetal gir hele 25 nyansatte jobb – de fleste kveld- og helgestillinger, og tre fulle stillinger.

Første åpningsdag er torsdag 22. november 2018, men allerede tirsdag og onsdag før åpning var det prøveåpning og snorklipp:

NORGE- OG DANMARK-SJEF: Gustaf Wetterwik har ansvaret for Burger King i Norge og Danmark – og er svensk. Han kunne fortelle at Burger King-restauranten på Revetal er nummer 74 i Norge. Foto: Stian Ormestad.

STILLE FOR STORMEN: Det prentes blant personalet. Alt skal sitte til åpning. Foto: Stian Ormestad.

ALLER FØRSTE BURGERBESTILLING: Gustav Normann og Siril Bøhle Bjørang var først i køen da kassene åpnet opp på prøveåpningen. Foto: Stian Ormestad.

NÅ KAN REVETAL SKILTE MED BURGER KING – BOKSTAVELIG TALT! Re-ordfører Thorvald Hillestad dro paralleller til andre kongelige besøk, nå som Burger King kommer til Revetal – forhåpentligvis for å bli: – Jeg håper dere finner dere tilrette i den store Revetal-familien! Foto: Stian Ormestad.

I BURGERKØ: Kjøpmann og sentrumsutvikler Sjur Gran er glad for at Burger King satser på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

BURGER-MAMMA: Maria Ellie Pedersen (1 år og 7 måneder) har fått ballong, og skal få en liten smak av burgerbrødet til pappa Jonas Pedersen. Familien på Strange har mamma Murielle Pedersen i full jobb på kjøkkenet på Burger King Revetal. Foto: Stian Ormestad.

STØRST APPLAUS: Sven Erik Hatleskog, her i prat med NRK, har fått mye PR rundt Burger King-satsingen, mest på grunn av et visst skilt. Under prøveåpningen fikk han den største applausen, da han fokuserte på 25 nye arbeidsplasser på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

NYANSATT: En av de 25 nyansatte er Jesper Gran (17) fra Ramnes. Her serverer han kaffe til stolte foreldre; mamma Ann-Hilde og pappa Kristian Gran. Foto: Stian Ormestad.

TOPP MODERNE: Burger King-restauranten på Revetal har alt det siste innen high-tech, viser Sven Erik Hatleskog fram. Det ligger en tung investering bak satsingen. Foto: Stian Ormestad.

LEKELAND: Burger King-restauranten på Revetal er en familierestaurant, med lekeland og et eget rom for bursdagsfeiring. Foto: Stian Ormestad.

DRIVE-IN: Torsdag er det full fart – både inne og ute. Da åpner også drive-in. Foto: Stian Ormestad.

UTESERVERING: En liten trekant vil bli møblert utendørs til varmere årstider. Foto: Stian Ormestad.

HELT KONGE! Burger-satsingen på Revetal er straks i gang. Foto: Stian Ormestad.

Se alle bildene fra tjuvstarten av Burger King på Revetal!

Stem i vei: Ja eller nei til «monstermast»?

Ja eller nei til Burger Kings "monstermast"?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Les også: Helt (burger-)konge! Eller visuell forsøpling?

Les også: – Et være eller ikke være for Burger King på Revetal

Les også: Mast eller ikke mast – det er spørsmålet

Les også: En lysende framtid for Res mest omdiskuterte skilt?

SNORKLIPP OG BLOMSTER: Re-ordfører Thorvald Hillestad sto for den høytidelige åpningen onsdag kveld – og fra og med klokka 10.00 torsdag 22. november er det full fart med ordinær drift. Foto: Stian Ormestad.

Sjekk bildene fra den første befaringen i biblioteket vegg-i-vegg.

Les flere saker om lokalt næringsliv i Re i ReAvisa-arkivet.

,