Last ned ReAvisa på papir mars 2023

GODT LOKALT LESESTOFF: ReAvisa ligger i avishyller overalt i Re torsdag 16. mars 2023. Faksimile.

Sjøl om Kong Vinter surrer med nysnø midt i mars, så går det heldigvis mot vår – og ei litt vårlig mars-avis er ferdig i trøkken og superklar for å bli bladd i. Du finner’n i avisstativ overalt i Re og omegn, og papiravisa kan lastes ned på nettavisa.

Last ned ReAvisa på papir mars 2023 – gratis.

Ny avis er rykende fersk fra trøkken, klar for å bli lest fra forside til bakside med godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra ende til annen.

Du kan lese om et lokalt bedriftseventyr der et generasjonsskifte er på gang. Og en stødig Re-bedrift bytter eiere og vokser.

Vår versjon av demenskoret

SANG, MUSIKK OG MORO SOM MEDISIN: Kulturkoordinator ved Re helsehus Gro Hansen blir kontakta av andre kommuner som vil lære av hennes arbeid med sang, musikk og moro i eldreomsorgen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Du kan lese om vår versjon av demenskoret, som er i vinden om dagen etter NRK-programmet med samme navn. Her i Re har sang, musikk og moro alltid vært en god medisin i eldreomsorgen.

Sykkelklubben i bygda, som var den aller første idrettsklubben til å ta Re-navnet, jubilerer og lokalavisa gratulerer med tre siders mimring i papiravisa.

Vi stakk innom Hei-uka på Re VGS, som også har et lite jubileum i pr, og vi ser på rekord-søkertall til Re VGS.

Dyrt å krangle

FULL FART – OG FULL SATSING! Frederikke Frette Demer satser alt for å gripe mikrofonen først. Mikrofonstativet, det vil si lærer Eivind Ellingsen, fikk kjørt seg under «Grip mikrofonen». Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Kulturlivet våkner til live, og for et kultur-comeback: Bønda overtar brygga i by’n med drøssevis av Re-band i Foynhagen i sommer, og du kan velge og vrake i konserter hele denne våren og til sommeren.

Flere Re-saker har vært oppe til doms i tingretten nå utover på nyåret, og vi ser på utfallet av ran, ruskjøring, racerkjøring og en kar som ble tatt så vidt over fartsgrensa – men ville ikke godta boten.

Det ble dyrt, for et forenkla forelegg på rett over 4.000 kroner vokste til et krav på nesten 6.000 kroner innen Vestfold tingrett hadde sagt sitt.

Supervisning

REVETALS NYESTE LEILIGHETSBYGG: Revetal terrasse reiser seg midt på Revetal, og nå gjøres unna siste innspurt i bygginga. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Til helga blir det supervisning på Revetal terrasse, bygdebyens foreløpig siste boligblokk med næring på bakkeplan. Berit og Gunnar er blant de første som kan flytte inn denne våren.

Revetal bibliotek-gjengen anbefaler sine beste boktips, og Re-kirka forteller om hva som skjer hvor utover våren generelt, og i påska spesielt.

Skulle du trenge et lokale til fest og moro, så finner du alltid en oversikt over utleielokaler i Re på nest siste side.

Nå vil vi ha vår!

SISTE PIRK: Bygdas storband, Storbandet Fokus, øver til konsert på Støperiet scene søndag 19. mars, der det skal feires at det er 70 år siden første bok om James Bond kom ut – med filmmusikk fra øverste hylle. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

At det nærmer seg vår merkes på annonseplass, der startskuddet går for hagemøbelsalget samme dag som avisa kommer ut.

Andre vår-varer skal også være på plass i butikkene i Re, som tross Kong Vinters krampetrekninger med nysnø midt i mars er superklare for mer vårlig vær.

I ReAvisa får du godt lokalt lesestoff, og nyttige annonser fra det lokale næringslivet. Henge med? Annonse@ReAvisa.no. Tips til gode saker? Tips@ReAvisa.no.

Her finner du ReAvisa:

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Her er papiravis-arkivet.