Les papiravisa på nettavisa – april 2024

Godt vårlig lokalt lesestoff på vei til avishyller overalt i Re og omegn – og du kan lese papiravisa på nettavisa.

Les papiravisa på nettavisa april 2024 – gratis!

Her finner du avisa – sjekk hvor i Re og omegn.

La lokalavisa opplyse deg om ting og tang som skjer i ditt lokalmiljø. I god kombinasjon med nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Ei rykende fersk avis er klar for en trivelig lesestund, der du kan lese om blant annet dette:

En ny liten lokal attraksjon

SPREKERE STEG FOR STEG: Heidi Midtflå fra Våle leder an i trappetrimmen, denne trimøkta, foran Kathleen McKechnie fra Bergsåsen og Linda og Jostein Vinkenes fra Holmestrand. De reiser til Re og Valleåsen for å trene i Valletrappa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Vi har fått en ny lokal liten attraksjon her i Re, med den nye Valletrappa – med sin egen lille trimgruppe, til og med: Heidi Midtflå bodde tidligere ved Vikersundbakken og brukte trappene der til mosjon.

Da hun fikk nyss om den nye Valletrappa, sa det seg sjøl: – Der må vi få til noe, tenkte den trappevante mosjonisten.

Som tenkt, så gjort: «Trim i Valletrappa» ble starta tidligere i år.

Ponni-racer i farta

FULL FART! Maren Lie Karlsen (13) og ponnien Calvin (12) traver fra siste- til førsteplass på Jarlsberg, med startnummer 7. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Maren Lie Karlsen (13) suser av gårde på travbanen som ponni-kusk, og jaggu rasa ikke hun og ponnien Calvin (12) inn til seier på Jarlsberg! Til sommeren blir det ponni-leir i Re, og det kan du lese mer om i avisa.

Den gamle hoppbakken på Jarberg ble rivi i starten av april i år. Dermed er enda en, av de en gang så tallrike hoppbakkene i Re, rivi.

I foreningene har det vært årsmøter, og vi har fått referat fra flere av dem. Der har det blitt heder og ære til de som æres bør.

Kultur, bokbad og sjiraff-funfacts

BOKBAD: Forfatter Ingebord Arvola har skrivi 25 bøker, både for barn og voksne. Hele 6. trinn ved Røråstoppen skole har jobba med bok og spørsmål og fire av elevene intervjua forfatteren: Mille (12), Lukas (11), Sindri (11) og Madelen (12). Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Bygdas storband tok Støperiet med storm da Storbandet Fokus teama opp med Chili vokal. Re motorklubb skal for tjuende året på rad kjøre 1. mai-løp for entusiastbiler.

Røråstoppen-elever bokbadet barnebokforfatter på Revetal bibliotek, og Revetal bibliotek kommer som vanlig med gode boktips – denne gangen vårlige boktips.

12-åringen Martin Langedrag drømmer om å bli biolog og har sin faste spalte i ReAvisa, denne gangen kan du lære mer om sjiraffen.

Oppsummerer alt om hus og hage

FØRSTE SPADETAK I REVETALHAGEN: Et svært så analytisk og lærerikt spadetak for ordfører Frank Pedersen. I bakgrunnen ser vi huset som Revetalhagen og frivilligheten i Re får disponere. Holt-bonden Roar Lefsaker hjelper med det første spadetaket, bak ham ser vi styreleder i NaKuHel Vestfold Ingunn Henriksen Leeber. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Og vi oppsummerer alt som har skjedd med hage og hus rundt Revetalhagen og «frivillighetens hus» på Revetal. Hagen er allerede i gang, overtakelse for huset er tirsdag 30. april.

Pluss mye, mye, mye mer godt lokalt lesestoff fra og om bygda di – det er bare å plukke med seg avisa i avishyller i Re og omegn, eller du kan lese papiravisa på nettavisa.

Alt er gratis, men vil du bidra til spleiselaget bak denne lille lokalavisa di? Vi har vipps 54 02 82 / konto 1506.09.87979 – merk med «gave».

Les papiravisa på nettavisa april 2024 – gratis!

Her finner du planen for 2024 – alle utgivelsesdatoer.

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

I ReAvisa får du godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Henge med? Annonse@ReAvisa.no. Tips til gode saker? Tips@ReAvisa.no.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Her er papiravis-arkivet.