Nå er også denne bakken historie – se bilder og video

Hoppbakken deisa i bakken, med Re VGS-elever bak spakene. Se video og bilder her på nettavisa, og les om det i papiravisa.

Les papiravisa på nettavisa april 2024 – gratis!

Her finner du avisa – sjekk hvor i Re og omegn.

Før var det hoppbakker på så å si annahver knaus rundt om i Re. Nå er det snart ingen av de gamle hoppbakkene igjen, bortsett fra Rambergkollen til IL Ivrig. Den er i full bruk hver vinter til treninger og konkurranser.

Den siste bakken som er rivi nå nylig, ble rivd tidligere i april. Les mer om hoppbakken og historien bak i papiravisa. Den finner du overalt i Re og omegn, og du kan lese papiravisa her på nettavisa.

Se bilder fra rivinga av hoppbakken på Jarberg:

ANLEGGSARBEID I VINTER: Re VGS anleggslinja jobber på oppdrag av Tønsberg kommune på leikeplassen på Jarberg. Hoppbakken ser vi øverst i bildet, da den enda sto der. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

SPENNING OG MORO: Hoppbakken har vært hoppa i siden 1950-tallet, og det anslås at ovarennet ble bygd en gang på 1970-tallet. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

EN SISTE TUR PÅ TOPPEN: Ovarennet sto stødig da Re-daktøren tok en tur opp i det sammen med Re VGS-elev Simen Gudbjørsrud (18), som bor i nabolaget og har brukt bakken helt inntil nylig.

STOR AKTIVITET: Leikeplassen skal bli oppgradert, og hoppet rivi. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

RIVNINGSARBEIDERE: Re VGS-elevene Aksel Fjære (orange hjelm), Marius Engelstad (rød hjelm), Andreas Bjune (gul hjelm) og Olav Engstrøm Dahl (hvit hjelm). Lærer Tommy Eriksen helt til høyre. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

SISTE SEKUND: Nå er det rett før kloa tar grep og river hoppbakken i bakken. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

ET SKIKKELIG RØSK: Og så var hoppbakken på Jarberg historie. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

SOLIDE SAKER: Gamle telefonstolper og kraftige kroker. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– HAR HOPPA MYE HER: Terje Sviland har hoppa i bakken siden han var guttunge og tok en prat med lokalavisa etter at bakken var lagt i bakken. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

LEIKEPLASSEN PÅ JARBERG: Her har det vært mange hopprenn og skirenn opp gjennom åra. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Les om hoppbakken i papiravisa, april 2024 – les gratis!

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om sport i Re.

, ,