Nabobygda hjelper til: – Det varmer et idrettshjerte

KRISE! Hundrevis av barn bruker Vålehallen hver uke i regi av IL Ivrig på fritida, og i skoletida er hallen gymsal for Kirkevoll skole. Foto: Tina Aronsen.

I romjula var det vannlekkasje i Vålehallen, og en stor dugnadsgjeng stilte opp på flekken for å redde så mye som mulig. Nå kommer det hjelp utafra bygda vår, også.

Les også: – Dette viser at små klubber kan få til store ting.

– Jammen meg er de gode i Nykirke også!, forteller IL Ivrigs fotballgruppe-leder Jeanett Tollefsen til ReAvisa: – Bygdene hjelper hverandre:

TAKKNEMLIG: Jeanett Tollefsen, leder i IL Ivrigs fotballgruppe – her i full sving med sist sommers fotballskole på Bibo. Arkivfoto: Håkon Westby, ReAvisa.

– I dag fikk jeg en veldig hyggelig telefon fra Marius Lillebø og Nykirke fotball.

– Tusen takk!

Der hadde de fått med seg elendigheta med vannlekkasjen i Vålehallen og faren for at mange barn mister delvis sin faste treningsarena en stund framover. En stor dugnadsinnsats for å begrense skadene gjør at deler av hallen kan brukes.

Uansett vil tilbudet bli noe redusert, men med god hjelp fra andre sida av kommunegrensa blir det likevel mulig å få til fotballtreninger mer eller mindre som normalt:

– Nykirke, med Marius i front, kan tilby oss ledig treningtid hos dem, forteller Jeanette fra den trivelige telefonsamtalen.

– Vi i IL Ivrig sier tusen takk til naboklubben i Horten – det varmer et idrettshjerte!

På tampen av fjoråret vant IL Ivrigs fotballgruppe en gjev pris, les om det her.

ReAvisa-året i bilder – se vår oppsummering av 2022:

Avisa kommer ikke lenger i postkassa – her finner du den:

Bakgrunn: Vannlekkasje i Vålehallen.

Les mer: Redningsjobben er i gang.

Les mer om sport i Re.

, ,