Konsert på begge sider av Bispeveien 2. juledag: – Dette blir den store romjulsfesten i Re

RUNE RUDBERG TIL REVETAL: 2. juledag spiller legenden på Revetal gamle stasjon. Her fra konsert på Kaffetid på Re-torvet tidligere. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Den store utelivsdagen i romjula her i Re – med konsert og fest og moro x 2.

Last ned ReAvisa på papir desember 2022 – gratis.

Vil du rocke, swinge og danse av deg juleribba så har du gode muligheter til det i Re – 2. juledag blir en stor romjulsfest på Revetal.

Eller, det vil si: To romjulsfester. Det forteller Muslum Guzel til ReAvisa, sjekk bare her:

Legenden

ZA-ZAA-ROCKEN: Som alltid trekker nok gitarhelt og lokal fotball-legende Audun Kalleberg i Ivrig-drakta underveis. Han er en av fire lokale Re-gutter i Za-Zaa. Foto: Synne Eggum Myrvang, ReAvisa.

På Revetal gamle stasjon står legenden Rune Rudberg på scenen. Han slo gjennom med landeplagen «Ut mot havet» i 1988, og siden har det blitt mange slagere gjennom tida – som helt sikkert blir å høre denne romjulskvelden.

ARRANGERER: Muslum Gusel trekker i trådene for det som skjer på begge sider av Bispeveien på Revetal 2. juledag. Foto: Privat.

Veteranen er fortsatt aktuell med splitter ny musikk også, seinest sist sommer slapp han et splitter nytt album.

Det heter «Labyrint», og Rune Rudberg har for lengst passert 200.000 solgte plater.

Lokale legender

På Restauranten spiller det hellokale bandet Za-Zaa, som har husa Za-Zaa-rocken hver 2. juledag siden det første året tilbake i 2004.

Etter to korona-år med avlysning, er den årevisse romjulstradisjonen tilbake i år. Her blir det alltid stinn brakke og skikkelig liv.

Re-bandet har spilt Re rundt, på alle festivaler og scener som finns, så Za-Zaa er neppe noe ukjent fenomen for de fleste.

Sjekk også: Bøndene inntar by’n.

RUNE RUDBERG TIL REVETAL: 2. juledag spiller legenden på Revetal gamle stasjon. Her fra konsert på Kaffetid på Re-torvet tidligere. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Avisa kommer ikke lenger i postkassa – her finner du den:

Les også: Dugnadsgjengen sørger for skiføre og akebakke før jul.

Se bilder fra ei trivelig førjulstid i Re.

Les mer om kultur og musikk i Re.

,