Last ned ReAvisa på papir september 2022

PAPIRAVIS: Godt, lokalt og historisk lesestoff. Faksimile: Forsida på ReAvisa, september 2022.

Det er ikke ofte vi ser ordet «sensasjon» på forsida av ReAvisa, men dette er en liten sensasjon i lokalhistorien og krigshistorien. For dette er det første funn av sitt slag her i Re. Les om det i papiravisa, som kan lastes ned her på nettavisa.

Last ned ReAvisa på papir september 2022 – gratis.

Papiravisa ligger i postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlastning her på nettavisa – som vanlig. ReAvisa er annonse- og folkefinansiert, vil du være med på spleiselaget så er ReAvisa-vippsen 54 02 82.

Utgivelse er torsdag 8. september, men allerede dagen før kan du lese papiravisa her på nettavisa.

Frister og utgivelsesdatoer ut året finner du her.

RUSTNE RESTER: Ramnes historielag prøver å nøste opp i historien til disse rustne restene av en konteiner som ble sleppi under 2. verdenskrig, for 77 år siden. Dette er den første og eneste konteineren som er finni av alle slipp over Re. Inni denne lå det våpen, ammunisjon og forsyninger til gutta på skauen som kjempa mot nazi-okkupasjonsmakta. I sommer ble den finni, men vi veit ikke nøyaktig hvor eller av hvem. Foto: Stian Ormestad.

Se bilder det vises til i papiravisa:

Se video fra Re:

Last ned ReAvisa på papir september 2022 – gratis.

Annonse i lokalavisa? Annonse@ReAvisa.no.

Tips til ReAvisa? Tips@ReAvisa.no.

Her finner du papiravis-arkivet.