Familie-festival på Revetal ble en stor suksess: Delte ut fire fulle handlevogner med premier og godsaker

PREMIEFANGST: Mye moro å finne på, og mye moro å vinne, er oppsummeringa til Brage (7) fra Revetal. Han måtte bære tungt med premier av mange slag hjem etter familieshowet under Re minifestival 2. – 3. september 2022. Foto: Stian Ormestad.

Premiebordet til Brage (7) fra Revetal sier vel sitt: Han vant og vant og vant litt til, helt til det var fullt med baller, klinkekuler, Kuli, is, solbriller, sokker og mye mer.

Les også: Her synger Charlotte sin egen låt for aller første gang.

Årets Re minifestival skulle bli en festival for alle, lova Jane Elena Fossnes Hagen, daglig leder på Restauranten – og sist helg også festivalsjef for første gang.

Og det ble det, så til de grader: Lørdag på dagtid var det gratis familieshow som trakk rundt 150 små og store til musikk og moro.

Fire fulle handlevogner med premier og godsaker

FESTIVALSJEF: Daglig leder på Restauranten Jane Elena Fossnes Hagen er strålende fornøyd med både familiefestival og festen på fredags- og lørdagskvelden. Foto: Stian Ormestad.

HOYS-DUO: Tom Bøyesen og Ole Kristian Lima sto for konkurranser med premie til alle. Her har de tømt den fjerde handlevogna med premier. Foto: Stian Ormestad.

Hoys-duoen Tom Bøyesen og Ole Kristian Lima bandt det hele sammen og delte ut premier til barna, det gikk fire fulle handlevogner med is og premier, kunne de fortelle til ReAvisa.

Brage (7) fra Revetal var en av de mange barna som vant og vant og vant litt til, det var baller, Kuli, klinkekuler, is, solbriller, sokker og mye mer på det velfylte premiebordet til 7-åringen.

Festivalsjef Jane er superfornøyd med hele festivalhelga 2. – 3. september 2022, der festivalen også ble utsolgt før lørdagskvelden.

Fredag starta festivalen med blant andre Charlotte Sofie Eliassen Holtung på scenen.

HUMOR OG DANS: Her får buktaler Erik Mogeno alle sammen til å danse sammen med ham og dukkene. Det var god stemning og masse folk på familie-festivalen på dagtid lørdag. Foto: Stian Ormestad.

UNGE TALENTER: Konsert med barn og ungdom i Re, på storscenen til festivalen. Foto: Stian Ormestad.

SUKSESS: Folk strømmer til familiefestival under Re minifestival 2022. Dette var første året med gratis familieshow på festivalområdet på dagtid lørdag, men det blir neppe siste gang. Foto: Stian Ormestad.

Bakgrunn: Re minifestival endelig tilbake; – en festival for alle!

Sjekk også: Fyller Restauranten med sprell igjen.

Sjekk også: Charlotte var mest lest i fjor.

Les mer om kultur og musikk i Re.