Last ned ReAvisa på papir august 2022

PAPIRAVIS: Godt, lokalt sommerlig lesestoff på vei til postkasser i Re, der folk møtes i Re, og du kan lese papiravisa her på nettavisa – alt sammen helt gratis. Faksimile: ReAvisa, august 2022.

For en sommer det har vært, og for en seinsommer det blir! Les om det i den siste papiravisa – last ned gratis.

Last ned ReAvisa på papir august 2022 – gratis!

Papiravisa ligger i postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlastning her på nettavisa – som vanlig. ReAvisa er annonse- og folkefinansiert, vil du være med på spleiselaget så er ReAvisa-vippsen 54 02 82.

Det har vært en travel sommer, der bygda vår er tilbake til normalen etter korona-restriksjoner – og det blir mye mer moro utover seinsommeren.

Alt dette kan du lese om i papiravisa, som har utgivelsesdato torsdag 11. august 2022.

Men som vanlig kan du lese papiravisa på nettavisa allerede dagen før.

4H-FYLKESLEIR I RE: 4H-lag fra hele Vestfold og Telemark tok turen til Re og fotballsletta ved Dalheim i Undrumsdal i sommer. Det hele starta med et viking-tog, eller viking-tokt, om enn av det godmodige slaget. 4H-klubbene Beitemarken 4H i Ramnes, Djerv 4H i Undrumsdal, og Rapp 4H i Våle, sto bak leiren, i samarbeid med 4H Vestfold og VIGGA 4H, Vestfolds Interesserte Gode Gamle 4H-alumner. Foto: Privat.

BU-STEVNE I RE: Re bygdeungdomslag sto for BU-stevne for hele Vestfold og Telemark i sommer, på fotballsletta ved Sagatun i Vivestad: – Dette er ti av ti!, forteller bygdeungdommen til ReAvisa. Foto: Privat.

ROCKEFESTIVAL I RE: Rockstream-festivalen var tilbake denne sommeren. Seinere i sommer kommer Re minifestival tilbake etter korona. Foto: Stian Ormestad.

Se bilder det vises til i papiravisa:

Se video fra Re:

Her finner du papiravis-arkivet.