I dag rigger denne gjengen til åpningsfest i Revetalgata: – Dette er superhyggelig!

Z-EIENDOM REVETAL: Rigger til åpningsfest, foran og videre fra venstre til høyre ser vi eiendomsmeglerne Jens-Erik Wesenberg, Lars Ole F. Wittingsrud, Mona Langangen og Linda Svensson. Foto: Stian Orrmestad.

– Re og Revetal er ikke helt nytt og ukjent for oss, men vi får likevel en helt annen lokal forankring nå, sier Z-eiendomsmeglerne – som serverer kake og kaffi til alle som stikker innom. 

Og der forsvant Re fra Finn.no: – Både fordeler og ulemper.

I Revetalgata 6 har det vært mye forskjellig i løpet av de snart 25 åra bygget har stått der – men nå har det for første gang flytta inn eiendomsmeglere her.

Z-eiendom skal ta opp konkurransen med DNB eiendom, som har den suverent største markedsandelen i dag.

– Konkurranse er bare sunt

INGEN FLERE ANSATTE: Z-eiendom består av totalt 18 ansatte, med de er fire faste som skal være på kontoret på Revetal. Fra venstre ser vi  eiendomsmeglerne Morten Olafsen, Linda Svensson, Lars Ole F. Wittingsrud, Jens-Erik Wesenberg og Mona Langangen. Foto: Stian Ormestad.

– Konkurranse er bare sunt, sier Z-folka i prat med ReAvisa, som er innom på den store åpningsdagen på Revetal-kontoret i dag, fredag 20. mai 2022.

Med flagg og plakater geleides nysgjerrige inn til Revetalgata 6 med fire kontorplasser, et møterom, kjøkken – og snart kommer det på plass et sofahjørne og bord.

FEIRER MED KAKE: Lars Ole F. Wittingsrud kutter det aller første kakestykket til de aller første gjestene på det splitter nye kontoret. Foto: Stian Ormestad.

– Vi må lande litt og jobbe oss inn i markedet. Vi har gode erfaringer fra Re, og vi har lokalkunnskap, forteller Mona Langangen fra Brekkeåsen.

– Alltid hatt lyst til dette

Hun kommer til å være både på Revetal og på Olsrød i Tønsberg. Lars Ole F. Wittingsrud vokste opp i Våle, bor nå på Eik, men kjenner sin barndomsbygd godt. Begge er blant de fire som vil være på Revetal.

– Dette er et nytt kontor, men ikke et nytt marked. Jeg har hele tida hatt lyst til å få til det vi får til nå, å etablere oss her. Det gir helt klart nye muligheter.

– Fram til nå har vi hatt en lav markedsandel i Re og ellers i innlands-Vestfold, men nå utvider med kontor her på Revetal og i Stokke.

– Det er bare å stikke innom!

Z-eiendomsmeglerne forteller at de har analysert markedet og finni at det er gode muligheter for gode markedsandeler. Da er lokal tilknytning en viktig del av det.

– Her vil det være folk hver dag, så det er bare å stikke innom så skal du få en kaffikopp, svar på spørsmål – vi er alltid klare for en prat, inviterer Mona med åpne armer.

LOKALE FJES: Mona Langangen bor i Brekkeåsen og Lars Ole F. Wittingsrud vokste opp i Våle. Foto: Stian Ormestad.

– Vi gleder oss til å møte masse mennesker – det er jo det vi elsker!

– Superhyggelig!

Flere eiendomsmeglere, utenom markedsledende DNB eiendom, har snusa på Re-markedet opp gjennom åra, men de færreste har satsa såpass som Z-eiendom gjør nå med et eget Revetal-kontor, bemanna hver dag.

– Vi er ikke en stor kjede, men en mindre og sjølstendig aktør – så vi kan kaste oss rundt og få ting til å skje kjapt. Da vi bestemte oss for Re og Revetal, så gikk det fort.

– Og det er så moro, for dette er superhyggelig, sier Lars Ole – og skjærer det første bløtkake-stykket til de første gjestene som stikker innom på åpningsdagen.

ÅPENT HVER DAG: Z-eiendom i Revetalgata 6 vil holde åpent med bemanna kontor hver virkedag. Her råder de over cirka 70 kvadratmeter med fire kontorplasser, et møterom, kjøkken og snart er et sofahjørne og bord på plass. Foto: Stian Ormestad.

Sjekk også: Truls er mestselgende i landet.

Les mer om lokalt næringsliv i Re.

,