Last ned ReAvisa på papir mai 2022

HIPP HURRA! Bygda vår forbereder seg til 17. mai-feiring. Faksimile: ReAvisa, mai 2022.

Mai-avisa ligger i postkassene og der folk møtes torsdag 12. mai – og allerede nå kan papiravisa lastes ned her på nettavisa.

Last ned ReAvisa på papir mai 2022 – gratis!

Ny måned, og ny avis – og det er ikke hvilken som helst måned. For i mai skjer det mye i Re.

Det mest selvsagte er 17. mai-feiringa som er tilbake til normalen, med en helt tradisjonell feiring i Re – les alt om det i papiravisa.

Blåse støvet av tuba’n?

SJEKK SØPPELHAUGEN: Og dette er resultatet av bare den alle første dagen med søppelplukking, forteller 2. klassingene ved Røråstoppen skole, som rydder rundt skolen og i skogen før 17. mai. Foto: Stian Ormestad.

Barneskole-elever rydder uteområdene på skolen og i skogen rundt skolen til 17. mai, og Revetal ungdomsskole-elevene har fått ferdig fanen sin til den store dagen.

Vi har hele fire korps i bygda vår som gjør seg klar til å spille for oss. Har du lyst til å spille med, så kan du lese mer om mulighetene for en korpskarriere i avisa.

Og vi har ei lokalavis som kommer til å være på farta hele nasjonaldagen – vi tar også i mot bilder og videoer fra våre lesere.

Stort og smått fra bygda vår

KROKEN PÅ DØRA? Therese Gruber (43) frykter at det snart er slutt for åpen barnehage i Re – nok en gang. Foto: Stian Ormestad.

Av andre saker kan vi nevne kampen for åpen barnehage i Re, som står i fare for å bli lagt ned – igjen. Det kommunale tilbudet ble lagt ned før sammenslåing med Tønsberg, og nå spøker det også for det private initiativet.

Du kan lese om stort og smått om sport, kultur, næringsliv, foreningsliv og mye mer. Vi ønsker som vanlig alle våre lesere en god lesestund.

Og som vanlig er avisa finansiert av alle de nyttige, lokale annonsene. Pluss folkefinansiering, ReAvisa-vippsen er 54 02 82.

REALISERER DRØMMEN: Med stort pågangsmot har denne gjengen starta et skaterampe-prosjekt på Røråstoppen skole. De håper skaterampa kan stå klar neste vår. Les mer om det i papiravisa. Foto: Privat.

LIVSVIKTIG PIONERARBEID: Elevene ved Re VGS er de aller første til å teste ut helt ny og moderne teknologi med mannskapsbrikker, som skal gjøre anleggsbransjen tryggere. De er også langt framme i elektrifisering av maskinparken, les mer om alt dette i papiravisa. Foto: Privat.

INVITERER TIL HAGEFEST – IGJEN: – Sjøl ikke korona klarte å stoppe hagefesten for Mali, men i år er vi tilbake til normalen der alle som vil kan komme, og alle leker og all moro er tilbake, forteller hagefest-vertinne Stina Neergård. Les mer i papiravisa. Foto: Stian Ormestad.

Se bilder det vises til i papiravisa:

Se video fra Re:

 

Her finner du hele utgivelsesplanen for papiravisa i 2022.

Her finner du papiravis-arkivet.

,