Sjekk alt som IKKE skjer til helga, likevel…

Så var det på’n igjen, med avlysninger og utsettelser. Her samler vi alt det som skulle skjedd til helga, men som ikke blir noe av. Pluss det som blir noe av, innafor nye korona-restriksjoner.

Oversikten over alt som skjer i Re, finner du først i ReAvisa på papir.

Det aller meste avlyses eller utsettes, av alt det vi skreiv optimistisk om i ReAvisa, desember 2021, helt uvitende om hva som vente oss rundt neste korona-sving.

NISSEORKESTER: Sist helgs julemarked på Våle prestegård med dette flotte nisseorkesteret ble det siste julemarkedet i Re i denne førjulstida. Nå avlyses marked, konserter og andre førjulsarrangement både her og der, etter at nye nasjonale korona-tiltak ble gjeldende fra midnatt natt til torsdag 9. desember 2021. Foto: Privat.

For hvem sku’ tru vi gikk mot enda ei jul med strenge korona-restriksjoner?

Avlyser bakedag, julemarked og konsert

Det skulle blitt en stor pepperkake-dag på Revetal bibliotek, der biblioteket sto for alt, bortsett forkle – men adventslørdagen 11. desember blir avlyst for andre året på rad, dessverre.

Lørdag skulle sjølvaste Torgeir og kjendisene kommet til Revetal og spilt på stasjon, men konserten ble avlyst allerede før de nye tiltakene ble presentert, på grunn av smittesituasjonen.

Det skulle også vært tidenes første julemarked på den nyoppstarta gårdsbutikken til Maren Danielsen, Kjær gårdsbutikk. Men også lørdagens julemarked avlyses.

Siste frist for årets julegaveinnsamling

Juleshowet med Tommy og Harald på Restauranten går som planlagt, men restriksjoner gjør at det må reduseres og kanskje omrokkeres litt på gjestene. Dette er vertskapet i full gang med.

Heldigvis går årets julegaveinnsamling som planlagt: Fredag blir siste dag med julegaveinnsamling-stand, Re Røde Kors-representanter står ved utgangen mot parkeringshuset på Re-torvet fra klokka 17.00 til 19.00. 

Absolutt siste frist for å levere julegaver til årets innsamling er lørdag 11. desember. Det kan du gjøre til barneklesbutikken på Re-torvet, Stor og Liten.

Flere avlysninger

Den årlige nissehåndballen i regi av Ramnes håndball blir avlyst i år igjen på grunn av smittetrykket, men treninger og kamper ellers går som planlagt.

Videre fram mot jul og i jula avlyses og utsettes det så mangt, blant annet Za-Zaa-rocken som blir utsatt til situasjonen er mer tilbake til normalen.

Men noe går som planlagt: I dag, torsdag 9. desember, er det kveldsåpent med førjulskos hos Olgars på Brår, og Wilmas kafe åpner på biblioteket.

Mangler det noe i denne oversikten? Tips lokalavisa!

Sjekk: Dette er de nye nasjonale korona-tiltakene.

Les mer om jula i Re.

,