Nå er treet med julegaveønsker oppe

– Da er endelig årets julegaveinnsamling i gang, forteller Jennifer Tinnion-Varholm på vegne av Re Røde Kors. Du finner som vanlig julegaveønsketreet på Re-torvet.

Les også: – La det bli bra – for alle!

Ønskelapper er hengt opp på juletreet i 2. etasje på Re-torvet, så det er bare å ta seg turen dit og finne seg en lapp eller flere, oppfordrer Jennifer via ReAvisa.

Gavmildheten har alltid vært stor her i Re. Til og med i korona-året i fjor klarte dugnadsgjengen å organisere denne fine og viktige førjulstradisjonen.

JULEGAVEØNSKE-JULETREET ER PÅ PLASS: Fra og med denne uka og til og med 11. desember kan gaver gis til Re Røde Kors sin julegaveinnsamling. Du finner treet i 2. etasje på Re-torvet, ved tilbudsstolpen til Kaffetid. Foto: Privat.

Over samme lest som før

Gavene kan også i år leveres hos «Stor og Liten», der stiller de opp og tar imot gaver, forteller Jennifer. Det blir også stand ved utgangen mot parkeringshuset fredagene 3. og 10. desember, mellom klokka 17.00 og 19.00.

– Aller siste frist for å levere gaver er lørdag 11. desember, minner Jennifer om – og det er mulig å levere fra og med denne uka.

Kommunen begynner jobben med utlevering allerede mandagen etter.

Gavene gis til barn og ungdom i Re-familier med dårlig råd.

Fin førjulstradisjon i Re

Det er ti år siden det første gang ble satt i gang en slik julegaveinnsamling her i Re, tilbake i 2011.

Siden den gang har det vært en årlig greie, til stor glede for de som trenger det mest i jula.

Re Røde Kors gikk tidligere i høst ut og etterlyste flere frivillige for å gjennomføre alle gode tiltak og opprettholde alle flotte tilbud i bygda vår.

FEIRER TI ÅR: Oppslaget i ReAvisa, da aller første julegaveinnsamling ble presentert i førjulstida 2011. Faksimile: ReAvisa desember 2011.

Les også: Re Røde Kors etterlyser flere frivillige – til så mangt.

Les mer om julegaveinnsamling i ReAvisa-arkivet.

, ,