Leserinnlegg: – Ekstremt skuffa!

Politikerne prater om hvor viktig ungdomshuset er, at ungdom fortjener dette. De ordene har blitt helt betydningsløse, mener Marie Langaas (17) etter kveldens kommunestyrevedtak i ungdomshus-saken.

Bakgrunn: Her blir det ikke ungdomshus, likevel.

  • Dette er et leserinnlegg og gir uttrykk for innsenderens meninger og standpunkt.

KJEMPER FOR ET UNGDOMSHUS PÅ REVETAL: Marie Langaas (17) fra Undrumsdal har sitti i ungdomsrådet i gamle Re kommune og i nye Tønsberg kommune. Et enstemmig ungdomsråd har hele veien stilt seg bak ønsket om et ungdomshus på Revetal. Foto: Privat.

Jeg syntes det er helt fjernt av politikerne å stoppe opp nå. Det har gått ti år, og vi var nesten i mål – men nå er vi tilbake på start igjen.

Politikerne sine ord om at det kommer en løsning, og at vi skal få ungdomshus. Politikerne som prater om hvor viktig dette er, at ungdom fortjener dette. De ordene har blitt helt betydningsløse.

Det er ikke sånn at vi får tilbake tilliten, bare fordi politikere pakker inn utsettelsene og til og med reverseringen av prosessen ved å fortelle til resten av kommunestyret, eller media, at ungdommen trenger det, for så å stemme i mot bygging.

Vis det gjennom handling. Vi trenger ett ungdomshus, ikke trøst fra akkurat de samme politikerne som har nedstemt forslaget, og utsatt det i årevis.

Jeg er veldig lei meg, og ekstremt skuffa over kommunestyret som i dag kom fram til denne avgjørelsen.

Helt uten noen ordentlige alternativer til sted, der det kan bli akkurat de samme utfordringene med innsigelser og omregulering.

Jeg tror mange ungdommer med meg er ekstremt skuffa. Også over de mange som er helt uten viljen for å kjempe for saken:

Et ungdomshus på Revetal, mange år på overtid – og vedtatt gang på gang uten at det skjer noe.

FØRST JA – SÅ NEI: – Her skal det bygges ungdomshus, skreiv ReAvisa i sommer. Sånn blir det likevel ikke, med kveldens kommunestyrevedtak, der flertallet fra den gang snudde på hælen – mindre enn et halvår etter vedtaket om å bygge. På bildet ser vi ungdomsrådsrepresentanter fra Re i nye Tønsberg kommune, som kan se langt etter et ungdomshus bli realisert i sin ungdomstid. Som så mange ungdomskull før dem her i Re. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Bakgrunn: Her blir det ikke ungdomshus, likevel.

Les mer om politikk, styre og stell.

Les flere leserinnlegg i ReAvisa.

,