Marked, juleshow-premiere, singelslipp og dansefest

Julebordsesongen spennes i gang og ny musikk slippes. Og det aller første markedet av mange fram mot jul arrangeres denne helga.

Oversikten over alt som skjer i Re, finner du først i ReAvisa på papir.

  • Fredag 19. november er det premiere på årets juleshow på Restauranten på Revetal, som spilles også lørdag denne helga, og så fredag og lørdag tre helger til framover. Les mer om juleshowet her.
  • Fredag 19. november blir det også fest med dans på Re helsehus: Steinar Brenna med sitt orkester Black & white spiller fra klokka 18.00 til 19.00. Det blir servering av litt drikke og twist. Gratis for beboere, pårørende og venner av huset. – Endelig har vi lov!, jubler Gro Hansen, kulturkoordinator ved Re helsehus.
  • Fredag 19. november slipper Ila Auto en ny låt, singelen «Seksognitti». Det skjer digitalt, og du vil finne den blant annet på bandets Spotify (ekstern lenke).
  • Lørdag 20. november er det salgsmesse på Hjerpetjønn vel fra klokka 11.00 til 16.00, det er Hjerpetjønn sanitetsforening som arrangerer.
  • Og: Julegaveinnsamling i regi av Re Røde Kors er i gang! Les mer om det her.

Brenner du inne med tips om noe som skjer i Re? Tips lokalavisa!

Les også: – La det bli bra – for alle!

TELLER NED TIL Å TELLE OPP: Ila Auto, med reingen Are Fevang fra Vivestad, slipper en ny singel i morgen, fredag. Bildet er fra den aller siste konserten før nedstengningen. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om kultur og musikk i Re.

, ,