Last ned ReAvisa på papir oktober 2021

NY PAPIRAVIS: Med viktig informasjon til alle som vil ut og treffe folk igjen, etter over halvannet år med korona-restriksjoner. Avisa ligger i postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlastning på nettavisa. Faksimile: ReAvisa-forsida oktober 2021.

I denne avisa har vi samla en stor oversikt over det som skjer i Re, nå som bygda vår våkner til liv igjen! Avisa ligger i postkassene og der folk møtes torsdag 14. oktober 2021, og papiravisa kan også lastes ned på nettavisa – gratis.

Last ned ReAvisa, oktober 2021 – gratis!

Det har vært tunge tider gjennom mer enn halvannet år med korona-restriksjoner. For noen er det ekstra tungt å komme i gang igjen. Noen har ikke så mye å glede seg til etter korona.

Så nå må vi sørge for at alle kan komme seg ut og treffe folk igjen. Spre ordet om alle de flotte møteplassene i bygda vår som endelig kommer tilbake, og invitér gjerne med noen som sitter mye aleine.

Et lite oppslagsverk over alt som skal skje i Re

Lokalavisa vil mer enn gjerne gjøre vårt, og derfor finner du en stor oversikt over det som skjer i Re i denne avisa – og det er ikke lite, nå som bygda vår endelig våkner til liv igjen.

En av de mange møteplassene i bygda vår er Treffpunktet på Brår, der Lene og June tar alle i mot med åpne armer.

Les mer om Treffpunktet og mye, mye, mye mer i denne avisa.

Last ned ReAvisa, oktober 2021 – gratis!

LAVTERSKEL – UTEN NOEN TERSKEL I DET HELE TATT: Treffpunktet på Brår er et av flere flotte tilbud i bygda vår, der alle og enhver kan stikke innom hvis man ønsker en prat over en kaffikopp. Foto: Stian Ormestad.

Se bilder det vises til i papiravisa:

Se video:

Neste papiravis har frist 28. oktober, med utgivelse torsdag 4. november 2021. Nettavisa oppdateres som vanlig javnt og trutt.

Tips oss om gode lokale saker: Tips@ReAvisa.no.

Annonsere? Ta kontakt på Annonse@ReAvisa.no.

Støtte ReAvisa? ReAvisa-vippsen er 54 02 82.

Last ned ReAvisa, oktober 2021 – gratis!

Hele utgivelsesplanen for 2021 finner du her.

Her finner du ReAvisa-arkivet med tidligere papiraviser.