Noen stikkord for denne helga: Solsikker, storband, sauer og et stort MC-treff for ungdom

STORBANDET FRA RE TRØKKER TE’: Endelig kan Storbandet Fokus invitere til konsert igjen, etter flere utsettelser og tidenes første SwingTime-avlysning i fjor. Bildet er fra sist konsert for to år siden. Foto: Stian Ormestad.

Ei ny helg i ei gjenåpna bygd – der folk kan møtes uten korona-restriksjoner. Og møteplassene er mange:

Sjekk: Bygda vår våkner til liv igjen – hva skjer hvor og når?

Etter over halvannet år med få møteplasser med veldig begrensa muligheter, er det full fart i bygda vår igjen. Og etter korona kan alle ha noe å glede seg til.

Veit du om noe som bør være med i oversikten ReAvisa lager over all moro og alle møteplasser som er på vei tilbake til normalen, så send Lovis i ReAvisa en epost.

Dette skjer denne helga:

  • I dag lørdag 2. oktober 2021 er det MC-treff for ungdom i alderen 16 til 18 år på Håsken, pluss alle som vil vise støtte til motorungdommen, som en oppfølging av kommunens rånetreff på Revetal midt i september. Dette starter klokka 12.00.
  • «Rett borti gata» er det finale i den tradisjonsrike solsikke-konkurransen i Vivestad, og i år kan folk samles uten restriksjoner på Sagatun. Der skal både den høyeste og den laveste solsikken i bygda premieres. Dette starter også klokka 12.00.
  • Hver fredag er det kviss på Restauranten på Revetal, med fine premier og fredagshygge. Vertskapet oppfordrer alle til å booke bord på forhånd.
  • Nye Tønsberg kommune arrangerer fredag Saganatt som en del av byens 1150-årsjubileum. På grunn av været flyttes det under tak.
  • Det er en ny fest på Revetal gamle stasjon – den andre på den andre helga etter gjenåpningen av landet. DJ Say fra Tønsberg lager et musikalsk show lørdag, alle er velkommen – det er gratis inngang, forteller Muslum på stasjon. Festen starter klokka 21.00.
  • Søndag 3. oktober er det SwingTime på Støperiet med vårt lokale Storbandet Fokus, som har base i Bergsåsen. Nå inntar de storsalen i by’n for sin årlige konsert, etter flere utsettelser – og nå endelig med full sal igjen. Konsertstart er klokka 18.00.
  • Samme søndag er det også jentenes dag i Bergsåsen, i regi av fotballgruppa til Ramnes IF: – Alle jenter mellom 5 og 12 år er velkommen, med oppmøte klokka 09.45
  • Samme søndag arrangerer Vestfold sau og geit værlamkåring på Jarlsberg travbane fra klokka 09.00. Dette danner grunnlaget for god dyrevelferd, og mange fra Re er med på å arrangere – og sauebønder herifra pleier å gjøre det bra.

Veit du om noe som bør være med i en oversikt over alt som skjer i Re og omegn, med reinger, framover?

Info kan sendes på epost til Lovis@ReAvisa.no innen 4. oktober 2021.

Les også: – La det bli bra – for alle!

Les mer om foreningslivet i Re.

, ,