Se bilder fra Sputnik-konsert på Revetal

SEKSTI ÅR MED GLA’SANG: Sputnik har utallige slagere å velge blant når han teller opp til konsert. Og alle sammen kom på løpende bånd i konserten på Revetal torsdag 12. august 2021. Foto: Stian Ormestad.

Sjelden kommer det flere slagere på rekke og rad enn når Sputnik teller opp – og han starta med de aller mest kjente, til stor glede for en fullsatt 2. etasje på Re-torvet.

Bakgrunn: Lukk opp din hjertedør – på Revetal.

For allerede først ut kommer Sputniks største hit, og den sangen kanskje flest forbinder med mannen som har vært på veien som musiker og lastebilsjåfør i mer enn seksti år:

«Skilles Johanne».

– Kan den snart utenat

– Den har jeg syngi nå 7.755 ganger. Så nå kan jeg han snart utenat, sier Sputnik til latter fra salen – der alle kunne den utenat. For allsang ble det fra start til slutt.

Det er Kaffetid som inviterer til konsert igjen torsdag 12. august 2021, med servering før og under konserten. Snaut hundre billetter ble solgt, og da var det utsolgt.

Denne scenen, i 2. etasje på Re-torvet, er det mange som setter stor pris på.

Folkekjære artister

Her har flere folkekjære artister opptrådd, vi nevner Rune Rudberg, Louis Jacoby, og aller siste konsert før korona var Arne Benoni i februar i fjor.

Arne Benoni kommer tilbake nå utpå høstparten, torsdag 28. oktober.

Og da med helt band, forteller Ole Bjørnar Rødje på vegne av Kaffetid.

SISTE SLURK: Sputnik lader opp med cola, blant publikum – mens Jan og Suzanne Heidenstrøm varmer opp. Foto: Stian Ormestad.

TRAMPEKLAPP: Sputnik entrer Re-torvet-scenen. Foto: Stian Ormestad,

TRIO: Jan Heidenstrøm styrer teknikken og spiller med, kona Vivian synger med, og Sputnik i midten. Foto: Stian Ormestad.

GJESTEARTIST: For snart tredve år siden sang Therese på Tønsbergmessa med sitt store idol Sputnik. Nå gjentok de duetten på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

PUBLIKUMSINFO: Vivian forteller om salg av kassetter, CD-er, truser og lodd til inntekt til barnehjem i Thailand. Foto: Stian Ormestad,

STOR STEMNING: Fullsatt «sal» og god applaus etter hver og en slager. Foto: Stian Ormestad.

BRUKER PLASSEN: Hele 2. etasjen ble tatt i bruk, etter butikkenes åpningstid. Foto: Stian Ormestad.

OPPVARMING: Far og datter Jan og Suzanne Heidenstrøm sørga for å varme opp publikummet. Foto: Stian Ormestad.

 

VERTSKAPET: Ole Bjørnar Rødje og Heidi Thoren Rødje. Foto: Stian Ormestad.

Sjekk også: Latter og gåsehud på den nye Kaffetid-scenen.

Se også: Sommerkonsert med Jan Eggum.

Sjekk også: Dansefest på kjøpesenteret.

Les mer om kultur i Re.