Lukk opp din hjertedør – på Revetal

KAFE – OG KONSERTSTED: Ole Bjørnar Rødje og Heidi Thoren Rødje trakter kaffe og arrangerer konserter i 2. etasje på Re-torvet. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Sputnik kommer for å holde konsert på Re-torvet torsdag til uka. – Det går mot utsolgt konsert, forteller vertskapet på Kaffetid, som har noen ytterst få billetter igjen i skrivende stund.

Sjekk også: Dansefest på kjøpesenteret.

Sputnik har i en årrekke samarbeida med Jan Heidenstrøm, og de fyrer av både låter og historier mellom låtene som er verd å få med seg:

– Et musikalsk fyrverkeri og stemning man sjelden opplever, kan Ole Bjørnar Rødje og Heidi Thoren Rødje love for konserten torsdag 12. august 2021.

Slagere på rekke og rad

Heidi og Ole Bjørnar driver Kaffetid i 2. etasje på Re-torvet, og før korona-tid var det flere konserter her – alltid utsolgt. Det tror de også at denne blir, men i skrivende stund er det noen få billetter igjen.

Sputnik er en folkekjær artist som har solgt kassetter og CD-er i massevis gjennom mange år. Han har har reist hele Norge på langs og på tvers – seksti år har det blitt med gla`musikk og allsang.

Så det skulle ikke forundre noen om låter som «Skilles Johanne» og «Lukk opp din hjertedør» dukker opp når Sputnik teller opp.

Denne gangen i Re, på Revetal og Re-torvet.

Sjekk også: Latter og gåsehud på den nye Kaffetid-scenen.

Les mer om kultur i Re.