Bursdagspenger til bord og benker ved skaterampa

Den nye skaterampa er endelig åpna, og med bursdagspenger fra Meny så det blir sitteplasser her også – en fin møteplass for ungdom i Re.

Dette kunne du lese først i ReAvisa på papir mai 2020 – last ned gratis!

To år etter at finansiering kom på plass, er den nye skaterampa på Revetal ungdomsskole klar til bruk. Her er det aktivitet store deler av døgnet, allerede.

Og i ReAvisa, mai 2020, kan ReAvisa også avsløre at FAU Revetal er en av mottakerne av bursdagspenger fra Meny Revetal, slik at det også blir bord og benker ved skaterampa (trekkinga ble foretatt før korona-krisa).

ALLEREDE AKTIVITET: Det ble ingen stor åpning med snorklipp og sånt, i disse korona-tider. Men nå er uansett den nye skaterampa på Revetal åpen! Foto: Stian Ormestad.

Fin møteplass for Re-ungdom

– Ungdommen har savna skaterampa, og når vi får på plass også bord og benker så blir det en fin møteplass for ungdom i Re, jubler Monica Kjær på vegne av FAU ved Revetal ungdomsskole.

– Nå blir det en møteplass, for både de som vil skate og de som vil se på, henge, og bare møtes.

Det er mange møteplasser på Revetal, men kanskje ikke så mange for de unge. Så dette kommer godt med i bygdebyen vår.

– Dette blir helt supert for ungdommen vår!, sier en stolt FAU-leder til ReAvisa.

Fritt fram så lenge smittevernreglene blir fulgt

Dette er en av 11 mottakere av 10.000 kroner hver i løpet av jubileumsåret 2020, totalt 110.000 kroner skal deles ut av 110-årsjubilanten Meny Revetal.

Skaterampa ble kjapt tatt i bruk, da ReAvisa skreiv om den “stille åpningen”, helt uten snorklipp og folkeansamlinger i disse korona-tider.

Det er fritt fram å bruke rampa, forutsetningen er at smittevernreglene blir fulgt: Maks fem på rampa av gangen, forskriftsmessig avstand, og at andre smittevernsregler overholdes.

– Håper og tror at dette etterfølges, slik at vi slipper å stenge rampa, skriver Revetal ungdomsskole på sin Facebook-side.

Har vært et stort savn

Rampa er blitt realisert av FAU ved Revetal ungdomsskole, etter bidrag fra blant andre DNB Sparebankstiftelsen og Tippemidler. Nå kommer også bursdagspenger fra Meny Revetal.

– Vi har en ny ungdomsskole, men en gammel skaterampe. Faktisk så gammel at den ikke er lov å bruke, i den forfatning den er i nå, sa FAU-leder Monica Kjær for to år siden, da midlene fra DNB Sparebankstiftelsen kom på plass.

Savnet har vært stort, det veit ReAvisa veldig godt. Nå er ny skaterampe endelig på plass og klar til bruk, om enn med smittevernregler som må overholdes.

110.000 kroner til gode formål i Re

Det er Meny Revetal som deler ut bursdagspenger i forbindelse med deres 110-årsjubileum – les mye mer om det i årets februar-avis.

Allerede har Kulturhuset Elverhøy teater og Re hagelag fått 10.000 kroner hver, og tredje mottaker ut var IL Ivrigs turngruppe.

Og nå sist den fjerde heldige mottakeren; FAU Revetal ungdomsskole.

Følg med gjennom resten av jubileumsåret for flere utdelinger.

GAVMILDE: Senterleder på Re-torvet Tom Bøyesen og kjøpmann Martin Gran deler ut 110.000 kroner i anledning Meny Revetals 110-årsfeiring i år. Til å trekke 11 vinnere av 76 søknader, har vi gammel-ordfører Thorvald Hillestad (i midten). Trekkinga ble foretatt før korona-krisa slo over oss. Foto: Stian Ormestad.

Dette kunne du lese først i ReAvisa på papir mai 2020 – last ned gratis!

Bakgrunn: Endelig er det skaterampe på Revetal igjen!

Les mer om lokalt idrettsliv i ReAvisa-arkivet.

, ,