Deler ut 110.000 kroner – ei snau uke igjen å søke på!

BURSDAGSFEIRING: Meny Revetal på Re-torvet feirer 110 år med å gi en tusenlapp per år til gode formål i Re. Utdelingen er et samarbeid med ReAvisa, og startskuddet for feiringa gikk i februar-avisa. Faksimile: ReAvisa, februar 2020.

Meny Revetal feirer 110 år og deler ut 110.000 kroner til gode formål i Re. Om ei snau uke går søknadsfristen ut, torsdag 20. februar 2020.

Les mer om Revetal-historie i ReAvisa, februar 2020 – last ned gratis!

Bakgrunn: Feirer 110 år og deler ut 110.000 kroner til gode formål.

Alle gode formål i gamle Re kommune med Våle, Ramnes, Fon, Undrumsdal, Vivestad og Revetal kan søke og bli med i trekkinga.

Søknadsfrist 20. februar 2020

Senterleder på Re-torvet Tom Bøyesen, som sjekker innom søknadsbunken hver dag, forteller at det på ei uke hadde kommi mange gode søknader til flere fine formål og spennende prosjekt.

Og det er plass til flere, for søknadsbunken når ikke helt opp til taket – hvert fall ikke enda.

Vi er halvveis i søknadsperioden, som starta med februar-avis-utgivelsen torsdag 6. februar og varer fram til 20. februar.

Alt som må gjøres er å sende en søknad på epost til post@re-torvet.no med noen strofer om hva dere vil bruke pengene på, pluss kontaktinfo på de ReAvisa kan snakke med om deres søknad.

Et levende lokalsamfunn

Du kan lese mer om utdelingen, som er et samarbeid mellom Meny Revetal og ReAvisa, her. Alle 11 vinnere som trekkes ut og mottar 10.000 kroner hver, vil bli presentert i ReAvisa gjennom året.

– Vi vil ikke sette noen kriterier utover at det kommer folk i Re til gode, forteller kjøpmann Martin Gran og senterleder Tom Bøyesen. Enten det er musikk, teater, idrett, eller andre aktiviteter og møteplasser for folk i Re.

– Kort sagt: Alt som skaper glede og engasjement her i bygda vår, og som sørger for et fortsatt levende lokalsamfunn.

FANTASTISK VEKST OG UTVIKLING: Bildene er fra 1910 og fra i fjor høst, tatt fra nesten samme vinkel. Fotografiene fra vidt forskjellige tider er satt sammen for å gi et inntrykk av vekst og utvikling på Revetal, fra veikryss til bygdeby. I tillegg kommer alle byggefelt som har vokst fram rundt Revetal, og som til sammen utgjør Revetal-området med totalt 3.000 innbyggere. Og totalt i gamle Re kommune nærma vi oss 10.000 innbyggere. Foto: Odd Smedsrud / ukjent.

Les også: – Om vi skal bytte navn på Re-torvet? Det skjer ikke!

Les også: Meny Revetal er Årets Meny-butikk – igjen!

Les også: Re-torvet fortsetter å vokse og setter ny rekord

Martin og Meny-gjengen vant Tønsbergregionens næringslivpris

BURSDAGSPRESANG TIL RE: En pengepott på 110.000 kroner skal deles ut i forbindelse med feiringa av 110-årsjubileet til Meny Revetal, her ved tre generasjoner kjøpmenn: Martin Gran (47), Sjur Gran (72) og Tobias Gran (21). Les mye mer om Revetals historie i ReAvisa på papir, februar 2020. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om dette i papiravisa, februar 2020 – last ned gratis!

, , , , , , ,