Du vil ikke tro hva som som skjer her!!!

TIL Å STOLE PÅ: Når Monica Larsen som fersk Restaurant-sjef lova nye stoler, lot det vente litt på seg – men i dag kom leveransen! Foto: Stian Ormestad.

Dette er den store snakkisen i Re i dag.

Les også: ReAvisa vil fortsatt skrive om Re.

Ja, overskrifta på denne saken er lite typisk for ReAvisa. Det grenser kanskje til klikk-horeri, som vi sjelden ser i denne avisa.

STOL(T): Monica Larsen, mangeårig ansatt og nå sjef for Restauranten AS. Foto: Stian Ormestad.

Vi var nesten på nippet til å bruke den internasjonale sjargongen «breaking news». Sist ReAvisa brukte noe i nærheten, var da vi kom med «breking news» om at halve Revetal skulle bli sauebeite.

– Endelig nye stoler!!!

Men vi lover: Det er store ting på gang, som får praten til å gå i bygda. En begivenhet mange har meninger om. Folk stopper opp og skryter, – endelig nye stoler!!! 

Samtidig som de kaster et hånlig blikk på hengerlasset med gamle stoler, forhåpentligvis på vei til dynga for gjenvinning til noe mer fornuftig bruk. Som sitteanretning var de håpløse.

ReAvisa-tips-telefonen har neppe kima så voldsomt siden julegrana ramla ned gang på gang på gang og enda en gang, i Revetalparken før jula for noen år siden?

Har latt vente på seg…

Det er ikke alltid de tilsynelatende største sakene blir de største snakkisene. Noen ganger blir de små ting veldig store. Som noen nye stoler på Restauranten vår.

Derfor skriver vi nå om nye stoler på Restauranten: Det var det aller første Monica Larsen (44) fra Valleåsen nevnte, da det ble kjent at hun tok over som restaurantsjef før jul. Stolene skulle byttes ut!

Men gjennom både oppussing og nyåpning, har de nye stolene latt vente på seg.

Og de er gode å sitte på, også!

Folk har nytt god mat på vonde stoler, på overtid.

Men, i dag, den aller siste januardagen i 2020, kom de! Og de nye stolene – og hengerlasset med de gamle utenfor – ble lagt merke til. Godt lagt merke til. Ekstremt godt, faktisk.

Så da må jo lokalavisa formidle den «stole» gleden gjennom våre spalter.

Og de er gode å sitte på, også.

RIDDERE AV DET RUNDE BORD: En møteplass i Re må selvfølgelig ha et rundt bord. Det er på plass i hjørnet ut mot Re-torvet, med god oversikt over bygdebyens sentrumsliv. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Restaurant-Roger gir stafettpinnen videre til Monica.

– Om vi skal bytte navn på Re-torvet? Det skjer ikke!

Les mer om Restauranten i ReAvisa-arkivet.

Les mer om lokalt næringsliv i Re.

,