Til helga skal det brumme godt i Re

– VELKOMMEN! Robert Klausen, her fotografert i fjor våres da Motorens dag første gang ble omtalt i ReAvisa-spaltene. Det ble en suksess i fjor, og utvides med enda mer i år, kan ildsjelen bak arrangementet forteller. Inntektene fra Motorens dag går til vellet på Hjerpetjønn. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Re-løpet gjør comeback, med start og mål på Hjerpetjønn, der det også er Motorens dag. – Kom og vis fram motorhobbyen din!

Også samme søndag: Pilegrimsvandring fra Ramnes kirke.

Det skjer søndag 9. juni 2024 – og det ble en stor suksess i fjor. Allerede da Motorens dag var omme i fjor, kunne primus motor Robert Klausen fortelle at det blir en ny motorens dag neste år.

I fjor strømmet folk på med motoriserte varianter av mange slag – mest av alt veteranbiler og andre entusiastbiler. Cirka 600 tok turen i første årgang i fjor.

Flott kjørerute i indre Vestfold

FULLT MED BILER, FLUST MED FOLK: Det ble en veldig trivelig første Motorens dag på Hjerpetjønn i fjor. I år blir det en tradisjon. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Nå er Robert klar med en ny motorens dag, og i år vil også Re motorklubb kjøre sitt Re-løp med start og mål på Hjerpetjønn. Ideen om å dra i gang dette igjen, ble sådd da det ble kjørt et minneløp for Arild Johansen i fjor høst.

– Det etterlengtede løpet vårt dras i gang igjen, etter mange års dvale!, skriver Re motorklubb på sin Facebook-side. Oppmøte er fra klokka 10.00, og deltakerne slippes av gårde fortløpende.

Det er lagt opp ei flott kjørerute i indre Vestfold, som vanlig, bestående av fire poster.

– Vis fram motorhobbyen din!

Motorens dag starter klokka 11.00, og her vil det bli mye flott å se på: – Vi ønsker alle velkommen som er – og kan bli – motorinteresserte, sier Robert til ReAvisa.

– Har du noe motorisert å vise fram, enten det er helikopter, biler, stasjonær motor, lastebiler, busser, crosssykkel, bilcrossbiler eller andre konkurransekjøretøy, radiostyrte biler –  kom med det og vis fram motorhobbyen din!

– Alle er velkommen. Vi serverer nydelig mat, forteller Robert, med god hjelp fra Hjerpetjønn vel, Hjerpetjønn sanitetsforening og Re motorklubb – som han alle takker for godt samarbeid rundt Motorens dag søndag 9. juni 2024.

ReAvisa sommermagasin – for femtende år på rad.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om Re motorklubb.

, , ,