ReAvisa sommermagasin – for femtende år på rad

SOMMER I RE: Tips om alt som skjer i sommer, så får vi det med i sommermagasinet. I fjor gikk vi helt tom for alle aviser som ble trykt opp, så avisa blir godt lest – hele sommeren lang. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

ReAvisa snekrer nok et sommermagasin, som har frist den første torsdagen i juni og kommer ut den andre torsdagen i juni, og dette har blitt en ekte tradisjon: Årets sommermagasin blir nemlig det femtende i rekka.

Tips ReAvisa på Tips@ReAvisa.no.

Nå har vi et nytt sommermagasin på gang, der vi samler sammen alt som skjer gjennom Re-sommeren – men vi er avhengig av tips!

Det blir som vanlig godt lokalt og sommerlig lesestoff fra første til siste side, pluss nyttige lokale annonser.

Alt om Re-sommeren

Vi veit om mye og vi har fått mange sommerlige tips allerede, så vi skriver så tastene spretter – men skulle det være noe vi ikke veit om, så setter vi pris på å få vite om det: Tips@ReAvisa.no.

Vil du henge med på annonseplass, så er eposten Annonse@ReAvisa.no. Følgende datoer gjelder for sommermagasinet: Frist torsdag 6. juni og utgivelse torsdag 13. juni 2024.

Da vil du finne avisa overalt i Re og omegn, sjekk hvor her. Og du vil kunne lese papiravisa her på nettavisa – alt sammen helt gratis.

Mens du venter på årets sommermagasin, kan du bla deg tilbake i avis-arkivet der du finner de aller fleste tidligere utgavene.

Her finner du avisa – sjekk hvor i Re og omegn.

Tips ReAvisa på Tips@ReAvisa.no.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om Re-sommeren i ReAvisa-arkivet.

, ,