Til helga kjøres Arild Johansens minneløp

RE MOTORKLUBB: En av fylkets største og mest aktive motorentusiast-klubber, mye takket være avdøde Arild Johansen – som skal hedres med et minneløp i hans navn søndag 24. september 2023. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Arild Johansen, som gikk bort i fjor høst, blir hedra med et minneløp i hans navn. Start og mål er på Hjerpetjønn vel førstkommende søndag.

Tusenkunstneren Arild Johansen (1938 – 2022) til minne: En original er borte, men han blir ikke glemt.

Det var tusenkunstneren og den meget motorinteresserte Arild Johansen som sto i bresjen for både Re motorklubb og Re-løpet i klubbens regi.

Det er Re-løpet som nå blir Arild Johansens minneløp, når det går av stabelen klokka 11.00 søndag 24. september 2023.

Alle kan delta, med alle slags kjøretøy

ORGANISERER: Steinar Gulli i Re motorklubb er klar for Re-løpet – Arild Johansens minneløp. Her fra et tidligere år med 1. mai-tur, der han dirigerer rundt 200 biler på plass til oppstilling. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Løpet går på hyggelige småveier i Re, der det er innlagt rundt fire – fem poster, forteller Steinar Gulli på vegne av den lokale motorentusiast-klubben.

– Alle med et motorkjøretøy, gammelt eller nytt, er velkommen til å delta.

Startavgift er 150 kroner per bil, som går til et veldedig formål i Re.

En flott dag i bilen og på vellet

Siden det blir salg av mat og drikke, har Re motorklubb satt en påmeldingsfrist innen 20. september – man melder seg på ved å trykke «skal» på Facebook-eventet.

– Ta med stoler og bord for hele familien og venner til en flott dag i bilen og på Hjerpetjønn vel, inviterer motorklubben, som kan friste med flotte premier.

Hvis noen har spørsmål og ikke har rekki påmeldingsfristen, er rette mann å kontakte Steinar Gulli på telefon 95 11 06 95.

KREATIV KAR: I verkstedet hjemme på Jarberg i Ramnes ble mange ideer født og utført. Den siste, med alle treskallene med «God tur»-ønsker ble kanskje det mest synlige i bygda vår og en god omegn. Arild var også bokser, motorentusiast og så mye mer. Tusenkunstneren døde i november i fjor. Foto: Roar Ree Kirkevold, Magasinet Skog.

Fra ReAvisa-arkivet: «Arild» står bak et aldri så lite Re-mysterium.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om Re motorklubb i ReAvisa-arkivet.

,