Seier i sesongens første hjemmekamp – se bildene

JUBLER: Ramnes-jenta Nina Irene Kettilsen Horntvedt strekker arma i været etter å ha avgjort kampen, 18 sekunder før slutt. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Ramnes-jentene veit å gjøre det spennende. I går vant de med ett mål borte, og i kveld vinner de med to mål hjemme i Ramneshallen – etter en thriller.

Straks sesongstart: Stiller sterkere enn på lenge.

To strake seiere i serieåpninga lover godt. I kveld leda Ramnes-jentene etter hvert ganske godt over gjestene, men så henta Holmestrand-jentene seg inn og lå bare ett mål bak når det gjensto fem minutter.

Og sånn skulle det bli helt inn til siste slutt, når Holmestrand igjen reduserte til ett mål bak med under ett minutt igjen å spille.

Ramnes på toppen av tabellen

Men i kampens siste sekunder tok Nina Irene Kettilsen Horntvedt ansvar, lagde seg vei, og dunka inn 24 – 22 til Ramnes med 18 sekunder igjen av kampen.

Og sånn ble det – 2-målseier i kveld, etter 1-målseier i går. Dermed er tabellen lystig lesing, sett med Re-øyer:

Ramnes ligger på toppen, men det er før flere av de andre lagene har rekki å spille en eneste kamp.

God oppladning og super sesongstart

De neste to seriekampene går på bortebane, før det blir hjemmekamp onsdag 11. oktober 2023, med kampstart klokka 19.30 i Ramneshallen.

Ramnes sitt damelag spiller nå i 4. divisjon. Denne høsten har klubben satsa stort på laget og opplever en skikkelig boost før sesongstart.

Både med flere spillere, og med flere medlemmer som både spiller og støtter opp om den lokale håndballklubben i Re.

Her er flere bilder fra kveldens kamp:

Greit med publikum, men det er plass til flere – så kom og hei fram jentene våre i neste hjemmekamp. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Lokal håndballildsjel og leder for juniorgruppa Magnus Theiste Østlie tar grep og får fart på hjemmepublikummet. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

God kommunikasjon må til, for å stå i mot presset gjestene fra Holmestrand klarer å mobilisere mot slutten av kampen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Godt keeperspill, av begge våre grønnkledde Ramnes-jenter i mål. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Instruksjoner fra treneren på sidelinja. Han har sagt at Ramnes skal skynde seg sakte med å komme seg oppover i divisjonene igjen. Denne sesongstarten ser mer ut som starten på en potensiell spurt? Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Ramnes-jentene gir alt for å berge seieren, etter å ha leda gjennom nesten hele kampen – likevel blir det superspennene på tampen av kampen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Gjestene fra Holmestrand forsvarer seg bare bedre og bedre gjennom kampen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Ramnes sin siste skanse makter ikke Holmestrand-jenta å passere. En viktig avverging. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Håndball er en kontaktsport, og er det noen som tåler en trøkk så er det Ramnes-jentene. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Kjemper seg vei, og to mot en holder ikke – denne Ramnes-jenta klarer å bane seg vei. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Stor spenning på tribunen – her går det mot scoring? Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Lagets eldste holder skansen, Ramnes-jentene har et aldersspenn på nærmere 30 år fra yngste til eldste spiller. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Nina setter ballen i nettmaskene og avgjør kampen til Ramnes sin fordel. Deilig start på sesongen på hjemmebane, i Ramneshallen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Velfortjent applaus. Blant publikum syns vi skimte stor lokal sport- og kultur-fan Atle, som helt sikkert har en tre- eller firmenning som er flink til å spille håndball. Det pleier å være sånn, hver gang vi møter den karen på noe, at han skryter av en fjern slektning som er veldig flink til noe. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Seier! Ramnes-jentene kan juble, noe det var lite av i hallen en god stund. For ett par sesonger siden gikk vi gjennom en hel sesong uten en eneste seier. Sånn blir det ikke denne sesongen! Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Jentene kan ta seg en velfortjent hvil, etter to kamper på to dager – og to seiere. Neste hjemmekamp er onsdag 11. oktober 2023, med kampstart klokka 19.30 i Ramneshallen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Sjekk også: 70 Ramnes-spillere på håndball-cup – og seier tilslutt.

Tilbake i Ramnes-drakta: – Nå er jeg «hjemme» igjen.

Les mer om håndball i ReAvisa-arkivet.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om sport i Re.