Bilbrann på Bispeveien: Flammene sto ut av frontruta

TOTALSKADD: Bilen er totalskadd etter en dramatisk bilbrann på Bispeveien tidlig onsdag morgen 20. september 2023. Foto: VIB.

– Bilfører var på vei hjem fra nattevakt, og hadde kun kjørt noen få kilometer da det begynte å lukte svidd i bilen. Stoppa da på ei busslomme, og kort tid etter velta røyken opp av dashbordet.

Les også: Bilen begynte å brenne – ingen stoppa for å hjelpe.

Det forteller brannmester Rune Loraas ifølge Vestfold Interkommunale Brannvesen (VIB) sin egen Facebook-side. Det var klokka 05.40 at alle nødetater rykket ut til Re, onsdag morgen 20. september 2023:

–  Melding om bilbrann Bispeveien like sør for Revetal, melder Politiet i Sør-Øst. – Trolig ingen personskade, og det skal ikke være spredningsfare.

Åpne flammer gjennom frontruta

TOTALSKADD: Bilen er totalskadd etter en dramatisk bilbrann på Bispeveien tidlig onsdag morgen 20. september 2023. Foto: VIB.

– Nødetatene er framme på stedet. Bilfører har fortalt at det begynte å lukte svidd under kjøring, før det kom flammer ut fra dashbordet. Ukjent brannårsak, heter det i en oppdatert melding fra politiet.

– Da vi kom fram, var det åpne flammer ut gjennom frontruta. Vi slokka raskt brannen, som starta i det elektriske, ingen personskader, forteller brannmesteren.

Det dreier seg om en dieselbil. Brannen ble raskt slokka og nødetatene avslutter på stedet tre kvarters tid etter første melding om brannen.

Bilføreren forteller til ReAvisa at ingen stoppa for å hjelpe, fram til nødetatene var på stedet – les mer om det i denne saken.

Sak opprettes, melder politiet.

Les også: Bilen begynte å brenne – ingen stoppa for å hjelpe.

Les også: Dobla fartsgrensa – mista lappen på stedet.

Les også: – Det er nesten så du trur det ikke er sant.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer fra politiloggen i Re.