Marked fra morgen til kveld: – Vi har mye fint på lur

VÅRMARKED: På Olgars torsdag 25. april 2024. Foto: Revetal arbeid og kompetanse (RAK).

I disse dager rigges bruktbutikken på Brår til 17. mai, og det er bugner med flotte klær, – også nye kreasjoner som de flinke sydamene hos oss lager.

Fra arkivet: Banker ditt hjerte for Re?

Det forteller Maya Øberg på Olgars, butikkutsalget til Revetal arbeid og kompetanse (RAK), i anledning vårmarkedet i morgen torsdag 25. april 2024.

– Det blir ekstra mye fine varer, vi serverer vafler, og vi tar fram 17. mai-varer. I tillegg skal vi presentere noen av de fine varene som sydamene hos oss lager.

Marked fra morgen til kveld

DUKET FOR MARKED: Slik kan 17. mai-oppdekkingen se ut, etter en tur på vårmarked på Olgars. Foto: Revetal arbeid og kompetanse (RAK).

– Vi gleder oss til å vise dere alle de nye håndlagde produktene vi har jobba med. Det blir mange gode tilbud, lokker en markedsklar Olgars-gjeng.

– De fine modellene er lærekandidater hos oss, forteller Maya om bildene hun sender til lokalavisa i forkant av vårmarkedet på Olgars.

Markedet åpner klokka 10.00 og holder åpent helt til klokka 19.00 på kvelden torsdag 25. april 2024.

ALT TIL 17. MAI: Olgars er viden kjent for et bredt og flott utvalg. Nå er det vår- og 17. mai-varer som finnes fram til stort vårmarked torsdag 25. april 2024. Foto: Revetal arbeid og kompetanse (RAK).

Les også: – Det er ganske unikt, det vi har her i Re.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om Olgars i ReAvisa-arkivet.

Les mer om RAK i ReAvisa-arkivet.

,