Banker ditt hjerte for Re?

HJERTE FOR RE: Bak kassa møter du blant andre Martin Fagerlund Knapstad, som er lærekandidat i butikkfaget. Han holder dørene åpne på Olgars til klokka er 19.00 i kveld. Foto: Anniken Thuve-Ivarsson.

BRÅR: – I disse sammenslåingstider er det viktig at vi husker på hvor vi kommer fra og hvem vi er, mener RAK-gjengen som holder åpent hus i dag.

RAK (Revetal arbeid og kompetanse) og Olgars på Brår arrangerer åpen dag i dag 23. november, og i butikken på Brår kan du gjøre et godt kjøp av mange slag.

RES EGEN EPLEMOST: Eplekjekk – laga på epler plukka i høst i eplehager i Re – er igjen i hyllene på Olgars. Foto: Anniken Thuve-Ivarsson.

Det forteller arbeidsleder Anniken Thuve-Ivarsson til ReAvisa.

– Vi er stolte reinger!

Åpen dag arrangeres hvert år, men nytt av året er en liten patriotisk hashtag:

– Vi presenterer i dag vårt nye designprosjekt med handlenett med trykk tegna av arbeidstakerne våre. I den patriotiske ånden har vi også fått laga sjokoladehjerter med trykk, i samarbeid med Eiker Vekst AS.

«Mitt hjerte banker for Re» står det på produktene. Det er ekstra viktig å være stolt av Re nå som vi går mot en sammenslåing, mener RAK-gjengen.

– Ellers har vi stått på i forkant av denne dagen for å få flotte varer inn i butikken, og vi har hatt bra med besøk allerede, forteller Anniken halvveis i den åpne dagen.

EN MENINGSFULL HANDEL: Juletreet er på plass i butikken, og butikkhyllene er fylt med RAKs egne produkter. Foto: Anniken Thuve-Ivarsson.

Butikken er åpen helt til klokka 19.00 i kveld.

Deilig hjemmebakst og loddsalg

– Vi håper på flere besøkende utover dagen, og vi har satt i gang både loddtrekning og har deilig hjemmebakst til alle kundene våre.

RAK er en vekstbedrift med kontorer, produksjonslokaler og lager på Revetal, mens utsalgsstedet er Olgars på Brår, i gamle Ramnes miljøstasjon.

Her tilbys arbeidstrening over kortere eller lengre perioder, prakisplasser, lærekandidater, og varige tilrettelagte arbeidsplasser.

Det er tre år siden åpningen av Olgars – se video: