Fredag er stasjon stedet å være: – Vi ønsker oss masse mennesker

MUSIKK-ILDSJEL: Thor-Morten Hansen har i årevis stilt garasjeloftet sitt til disposisjon som øvingslokale for unge talenter som får vist seg fram på scenen på Revetal gamle stasjon. Så også foran denne vårens talentkonsert. Arkivbildet er fra øving før en tidligere konsert for to år siden, for lokalavisa rakk ikke innom øving denne gangen. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Ungrock på fredag, og øving i dag, tipser mentor og musikere til lokalavisa.

Sjekk også: Otto Junior tok gitarfestivalen med storm.

For det er siste finpuss nå, før en ny talentkveld på Revetal gamle stasjon fredag 5. april 2024. Som alltid er det lærer Thor-Morten Hansen som trekker i trådene, og som stiller øvingsloftet over garasjen hjemme i Ramnes til disposisjon.

Det er i all hovedsak elever fra 4. til 7. trinn som synger, samt noen fra 8. og 9. trinn på Revetal ungdomsskole – og noen fra videregående som er med og backer de yngre talentene på scenen.

Masse mennesker og god steming

UNGROCK: På Revetal gamle stasjon fra klokka 18.00 fredag 5. april 2024. Bildet er fra den samme talentkonserten på vårparten for to år siden. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Vi ønsker å skape god stemning og kaller det «Ungrock», men vi er vel egentlig innom de fleste sjangere i løpet av kvelden – ikke bare rock, forteller gjengen fra øvingsloftet. Konserten varer fra rett etter klokka 18.00 til rundt 21.00, med noen kjappe sceneskift og små pauser underveis.

Mentor og musikere sender en melding til lokalavisa, som ikke rakk innom øving på kort varsel. – Vi ønsker oss masse mennesker og god stemning – vær tidlig ute for å få plass!

– Og vær med og syng, skriver de med smilefjes etter. Inngangspenger er tjue kroner per pers.

Det er også pizzabuffé for de som er sultne.

Sjekk også: Ti år siden skjebnemøtet her.

UNGROCK: Konsert og pizzabuffet på Revetal gamle stasjon. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Les papiravisa på nettavisa – gratis.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.